2777
2789

با یه پسر مشهدی که چارسال ازم کوچکتر دوست مجازی بودم همه چیز درباره خودم به پسر گفتم توی شهرمون پشتم حرف زیاد به دلایلی که نمیتونم توضیح بدم شب نامزدیم یکی فامیلامون نشسته پیش مادرش وهمه شایعه های پشت سرم بهشون گفته اونام ریختن بهم وبا نامزدم قهر کردن واوضاع خیلی داغون اینم بگم نامزدم تک پسر سه تا خواهر بزرگتر داره و هیچ فامیل دیگه ندارن ونامزدم به شدت وابسته خانوادش الانم نامزدم طرف من ولی خواهش میکنم راهنماییم کنید به نظرتون این ازدواج من درسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته بلاخره همه اشتباه میکنن!  مهم اینکه خود دختره پشیمون باشه و به نامزدش وفادار باشه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

باید بدونیم چ حرفی تا نظر بدیم اینجوری نمیشع بگیم

گفتن قبلا صیغه کسی بودم که دروغ نامزد بودم واینکه گفتن من دختر سالمی نیستم از نظر اخلاقی و اینکه مشکل نازایی دارم ولی اینم دروغ اما سر یه موضوع خانوادگی تو شهرمون خیلی جرفا پشتم زدن و خیلی ها باور کردن

نه عزیزم کسی که وابسته به خانوادشه و نمیتونه برای خودش تصمیم بگیره چطور میتونه برای یک عمر زندگی تصم ...

به لحاظ عاطفی وابسته هست چون به جز اونا هیچکس نداره ولی الان که سفت وسخت پشت من  لی حس میکنم این مقطعی هست والان به خاطر علاقه وعشق زیاد

درسته بلاخره همه اشتباه میکنن!  مهم اینکه خود دختره پشیمون باشه و به نامزدش وفادار باشه

ینی به رفتار خانوادش اهمیت ندم بعدها برام عذاب نمیشن یل مثلا نامزدم بعدها نمیگه دیگران راست میگفتن و...

به لحاظ عاطفی وابسته هست چون به جز اونا هیچکس نداره ولی الان که سفت وسخت پشت من  لی حس میکنم ای ...

ببین مشکل نازایی و ناسالمی رو بگو بیاید بریم دکتر ثابت شه 

ببین فقط پسر مهم نیست که خیلی از علت طلاق ها خانواده ها هستن حالا اینکه طرف وابسته به خانوادشم باشه

اینا ادمای دهن بین هستن و تو زندگی سخت گیرن   

ینی به رفتار خانوادش اهمیت ندم بعدها برام عذاب نمیشن یل مثلا نامزدم بعدها نمیگه دیگران راست میگفتن و ...

خوب تو باید رو رفتار طرف شناخت داشته باشی ببینی چجور ادمی هست که بعدا سرکوفت میزنه یا نه

ینی به رفتار خانوادش اهمیت ندم بعدها برام عذاب نمیشن یل مثلا نامزدم بعدها نمیگه دیگران راست میگفتن و ...

همین الان باید با پسره حرف بزنه و کنار بیان

بقیه زیاد حرف میزنن! 

کسی که مهمه شوهرشه که ازش چیزی پنهون نمونه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

همین الان باید با پسره حرف بزنه و کنار بیان  بقیه زیاد حرف میزنن!   کسی که مهمه شوه ...

نمیدونم مامانم میگه داری میری یه شهر غریب پسره هم که هیچی نداره نه خونه ونه ماشین ونه هیچی مادره هم که خودش مستاجر هیچ کمکی نمیتونه بکنه خواه ناخواه با نامزدتم به مشکل میخوری با عشق خالی زندگیت نمیشهولی من خیلی دوسش دارم نامزدم۲۸ سالشه وخودم ۳۲

ببین مشکل نازایی و ناسالمی رو بگو بیاید بریم دکتر ثابت شه  ببین فقط پسر مهم نیست که خیلی از عل ...

من میترسم حالا که یه نفر تو مهمونی برام زده بیان تو شهرمونم بپرسن اونام قطعن ازم خوب نمیگن و خییلی بدتر میشه اوضاع

نمیدونم مامانم میگه داری میری یه شهر غریب پسره هم که هیچی نداره نه خونه ونه ماشین ونه هیچی مادره هم ...

الان جدا بشی دیگه کی میخوای ازدواج کنی مگه شوهر پیدا میشه 

ولی بازم با بزرگترا و مشاور، مشورت کنید 

الان جدا بشی دیگه کی میخوای ازدواج کنی مگه شوهر پیدا میشه  ولی بازم با بزرگترا و مشاور، مشورت ...

نمیدونم خیلی بهم ریختم میدونم اگه قبولم کنم راه خیلی سختی جلومه وباید پی خیلی چیزارو به تنم بمالم دوتا از خواهرهی نامزدمم جدا شدن از شوهراشون وبا خارسوم زندگی میکنن خودشونم یه اکیبن برا خودشون ...