2777
2789
عنوان

فقط خانومای عزیز لطف میکنید بیاید 🥺🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 97 پست
الهی بحق همین وقت اذون صبح حاجت روا شی زود بر حاجت های سخت ننازشب نذر خانم ام البنین میکنن هر چند تا ...

خیلی ممنونم گلم 

إن شاءللّٰه 🥺❤️

متوجه آخر حرفتون نشدم ببخشید 

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
خیلی ممنونم گلم  إن شاءللّٰه 🥺❤️ متوجه آخر حرفتون نشدم ببخشید

نماز شب نذر خانم ام البنین مادر حضرت ابوالفضل نمیخواد خیلی طولش بدی ۱ رکعت نماز وتر بخون بیشتر حال داشتی دو رکعت نماز شفع بخون حال نداشتی قنوت هم نخون اما معجزه میکنه مثلا دل بگیر ۲۰ شب بخون ثوابش برسه ب خانم ام البنین آن شاالله حاجت روا شی

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز شب نذر خانم ام البنین مادر حضرت ابوالفضل نمیخواد خیلی طولش بدی ۱ رکعت نماز وتر بخون بیشتر حال د ...

آها ممنونم ازتون گلم ❤️

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱

سلام خواهر عزیزم خوبی شما؟ الهی قربونت برم برادرم بیماری اعصاب و روان داره ی زن متاهل خودشو مجرد جا زد بعد داداشم فهمید متاهله و زندگیش زیرو رو شد بارها رفته کما الانم دادگاه داره گرفتاره درگیره هی خودکشی میکنه😭😭ازت ممنونم عزیزدلم امیدوارم ب حق قمر بنی هاشم و مادر عزیزش حضرت ام البنین ک هرچی تو دلت میخای همون بشه و روزگار و زندگیت بر وفق مراد باشه و تنتون سالم امیدواذم ب ناله های حضرت زینب قسم ب سلامتی نی نیتو بغل کنی و اوضاع زندگیت درست شه خواهرم 💓🙂واسه داداشم نیما خیلی دعا کن شرایطمون خیلی بده عزیزدلم🙏🙏🙏🌹🌹🌹

سلام خواهر عزیزم خوبی شما؟ الهی قربونت برم برادرم بیماری اعصاب و روان داره ی زن متاهل خودشو مجرد جا ...

سلام عزیزدل🥺😍

خوب مگه چی شده اون کی نمیدونست متأهله 

یعنی به خاطر اینکه عاشقش شده حالش بده!؟

إن شاءللّٰه 🥺ممنونم بابت دعاهاتون😍❤️بعد نمازهاتون دعام کنید مهربونه خوش قلب دوست داشتنی😍❤️

إن شاءللّٰه حال داداش نیما هم خوب بشه و یه همسر خوب که باعث سعادت و رستگاریش بشه نصیبش بشه😃

سلام عزیزدل🥺😍 خوب مگه چی شده اون کی نمیدونست متأهله  یعنی به خاطر اینکه عاشقش شده حالش بده! ...

سلام خوشکلم آره بخاطره اینکه خیلی وابستش شد و بعد فهمید دختره متاهله خیلی حالش بدشد و عصبی شد ازت بینهایت ممنونم عزیزدلم قربونت برم 💓😚😚

سلام خوشکلم آره بخاطره اینکه خیلی وابستش شد و بعد فهمید دختره متاهله خیلی حالش بدشد و عصبی شد ازت بی ...

زنده باشید مهربونه دوست داشتنی من😍❤️