تینجرـتینا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 2398 عنوان ساعت رند 86 بازدید | 5 پست کیا اعتقاد دارن جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد 1402/08/03 | 18:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yaaasssiiiii عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 3893 من ندارم ولی ۹۰ درصد مواقع اینجوریه حالا نشانه چی هس؟ من خودمو ادم قوی میدونم چون......بقیشو تو بگو .........دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......
تینجرـتینا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 2398 هر ساعتی یه پیامی داره من میزنم گوگل برام میاره جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد
تینجرـتینا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 2398 مثلا 00:00ساعت عاشقیه جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12299 من 18.18،رودیدمی جانوشته دلش گرفته بهش پیام دادم میدونم دلت گرفته جوابی نگرفتم ازش خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...