2777
2789
عنوان

رنگ مو و پرسینگ

185 بازدید | 19 پست

سلام بگید چجوری مامانم و راضی کنم موهامو فیس فرم رنگ کنم(فقط یه تیکه جلوشو رنگ کنم) و پرسینگ بینی بزنم

خودشون اجازه نمیدن چون تو خانواده بابام میگن هرکی موهاشو رنگ کنه یعنی ازدواج کرده و طلاق گرفته نمدونم چه ربطی دارههههه

رنگ مو اوکیه ولی پیرسینگ No

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

کجا زندگی میکنید که طرز فکرشون اینه؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا زندگی میکنید که طرز فکرشون اینه؟

شهریاریم و خانواده بابام ازون مذهبیان که اگه ببینن یکاری کردیم زود همه جارو پر میکنن خلاصه بابام کلا به فکر ابروشههه ولی من دوست دارم رنگ و مو و پرسینگ 

خب حالا بگو چجوری راضیش کنم موهامو رنگ کنم پرسینگ به درککک

شوخی کردم هرکاری دوس داری انجام بده

چن سالته تا متناسب با اون بگم؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
چجوری راضیش کردی موهاتو رنگ کنی

راضیش نکردم

بدون اجازش رفتم جلو موهامو رنگ کردم

اونم زهرم کرد از بس گفت اره تو فلانی بیساری

الانم میتونم بزنم ۲۱ سالمه..ولی بنظرم ارزش اون تیکه هارو نداره

راضیش نکردم بدون اجازش رفتم جلو موهامو رنگ کردم اونم زهرم کرد از بس گفت اره تو فلانی بیساری الانم ...

من مامانم زیاد مشکل نداره ولی بابام نمیذاره بخاطر همون رسم مزخرفشون خودم میگم برم رنگ کنم بعد یه دفعه برم بهشون بگم

من مامانم زیاد مشکل نداره ولی بابام نمیذاره بخاطر همون رسم مزخرفشون خودم میگم برم رنگ کنم بعد یه دفع ...

نمیدونم والا هر جور خودت میدونی

من مامانم با پیرسینگ زیاد مشکل نداشت ولی با رنگ خیلی مشکل داشت ۱۷ سالم بود 

مثلا ممکنه بعد از رنگ بگن مشکی کن یا موهاتو کوتاه کن و دعوای بدی بشه

ممکنم هست وقتی ببینن انجام دادی بیخیال بشن و براشون عادی بشه

نمیدونم والا هر جور خودت میدونی من مامانم با پیرسینگ زیاد مشکل نداشت ولی با رنگ خیلی مشکل داشت ۱۷ س ...

فک کنم فقط کتک بخورم و تموم شه بره اخه میدونی چیه خسته شدم از بس با حرف اینو اون زندگی کردم دلم میخواد اونجور که خودم مبخوام زندگی کنم