2777
2789

لایک

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

برای خواهرتون آیةالکرسی میخونم انشاالله حاجت روا بشه توهم تواین لحظه های کم مونده به اذان برای امضام دعا کن

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای خواهرتون آیةالکرسی میخونم انشاالله حاجت روا بشه توهم تواین لحظه های کم مونده به اذان برای امضام ...

ممنوونم عزیزممممممم

چشم انشاءاللع که نینی تون سالم باشه و سرباز اقا امام زمان😍❤

ممنوونم عزیزممممممم چشم انشاءاللع که نینی تون سالم باشه و سرباز اقا امام زمان😍❤

انشاالله 😍😍

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

[QUOTE=315174487]برای ازدواج بگو وضو بگیره بشینه سوره احزابو بنویسه بزاره لای لباساش.  نتیجه گرفتم 

سوره رو کامل یکبار نوشتی یا تقسیم کردی تو چند روز نوشتی؟

اعراب هم گذاشتی؟

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
برای خواهرتون آیةالکرسی میخونم انشاالله حاجت روا بشه توهم تواین لحظه های کم مونده به اذان برای امضام ...

برات ایت الکرسی میخونم عزیزم...دعام کن بش برسم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

البته من چند تا کارو باهم انجام دادم 

این احزابم نوشتم چون فاز دعا نویسارو برداشته بودم خدا نکنه فاز بگیرم ب هر دری میزنم تا اوکی شه 😑😂

ختم قرآن تو ماه رمضون و در آخر ختم یه مبلغی هرچقدر میتونه باشه بدی ب نیازمند . 

چله یس ( البته انقدر میخونم حفظ شدم کلا ازش آرامش میگیرم 

به خواهرتون بگید نماز اول وقت و نماز شب فراموش نشه . معجزه میکنه

برات ایت الکرسی میخونم عزیزم...دعام کن بش برسم

ممنون عزیزم برات آیة الکرسی خوندم انشاالله حاجت روا بشی 🌹🌹🌹

با سلام و درود بر همه دوستان گرامی🌹

ختم ۱۲۴۰۰۰ صلوات به نیت سلامتی امام زمان عج و حاجت روایی

توجه کنید که چله نیس  و هر کس هر چقدر بتونه میفرسته

کسانی که حاجت دارند اسم شون و می‌نویسم و به نیت هر کدوم ۱۲۴۰۰۰ صلوات می‌فرستیم

لینک گروه 💕

https://eitaa.com/joinchat/4170056262Cb9a21f8c7a

خدایا شکرت❤🌱

[QUOTE=315174487]برای ازدواج بگو وضو بگیره بشینه سوره احزابو بنویسه بزاره لای لباساش.  نتیجه گر ...

کلا تو یه روز نوشتم بدون اعراب و با مداد .

مهم ایمانته اگر باور ب این داشته باشی خداوند تواناست و ایمانت آتشین باشه رد خور نداره .

برای ازدواج بگو وضو بگیره بشینه سوره احزابو بنویسه بزاره لای لباساش.  نتیجه گرفتم 😑😂✌

من چندسال پیش نوشتم تو جعبه گذاشتم وبین لباسامه اما خبری نشد شما چکارکردین؟

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم