2777
2789
کلا تو یه روز نوشتم بدون اعراب و با مداد . مهم ایمانته اگر باور ب این داشته باشی خداوند تواناست و ا ...

ممنون

ببخشید چند وقت بعدش ازدواج کردین؟

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
نوشته مثل این که😅 وای نگرانشم

البته من چند تا کارو باهم انجام دادم 

این احزابم نوشتم چون فاز دعا نویسارو برداشته بودم خدا نکنه فاز بگیرم ب هر دری میزنم تا اوکی شه 😑😂

ختم قرآن تو ماه رمضون و در آخر ختم یه مبلغی هرچقدر میتونه باشه بدی ب نیازمند . 

چله یس ( البته انقدر میخونم حفظ شدم کلا ازش آرامش میگیرم 

به خواهرتون بگید نماز اول وقت و نماز شب فراموش نشه . معجزه میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خواهرتون آیةالکرسی میخونم انشاالله حاجت روا بشه توهم تواین لحظه های کم مونده به اذان برای امضام ...

ب حق این وقت چیزی ک میخوای بشه

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
ممنون ببخشید چند وقت بعدش ازدواج کردین؟

۴ تا خاستگار اومد 

باورت نمیشه اگر بگم ۳ تا آلمانی و غریبه یعنی پسراشون آلمان بودنو پولدااااار 

درکت میکنم اگر فک کنی ک قمپز در میکنم ولی به همین اذان مغرب واقعیته🤦‍♀️

یکیشم فامیل پسر داییم ( از ازدواج فامیلی خوشم نمیاد )

آقا دارم با یکیشون اوکی میشم با اولیه . مامانم میگ ب دلش نشسته عید قراره نامزد کنم 

یعنی اینا در ۳ ماه رخ داد 

ب حق این وقت چیزی ک میخوای بشه

فدای مهربونیات مرسی عزیزم بابت دعای زیبات براحاجت دلت آیةالکرسی خوندم انشاالله حاجت روا بشی 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
من چندسال پیش نوشتم تو جعبه گذاشتم وبین لباسامه اما خبری نشد شما چکارکردین؟

ببین من در کنارش نماز اول وقت هم خوندم خیلی فاز گرفتم میدونم 

و حتی چندین شب نماز شب ختم قرآن هم تاثیر داره 

سوره یس و الرحمن هم هر شب شده برام عادت دارم جفتشو حفظ میشم

فقط به ایمانت بستگی داره انجام بده و نگو ممکنه جواب بده و اینا و کلمات ناامید کننده نگو 

ببین من در کنارش نماز اول وقت هم خوندم خیلی فاز گرفتم میدونم  و حتی چندین شب نماز شب ختم قرآن ...

نمازمو میخونم ختم قرآن سالی چندبار میخونم سوره یس والرحمن هم خوندم سوره احزاب وطه وصلوات هم خوندم نمازامام حسین و.... اما هیچ خبری نیس

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

نمازمو میخونم ختم قرآن سالی چندبار میخونم سوره یس والرحمن هم خوندم سوره احزاب وطه وصلوات هم خوندم نم ...

کم مونده ب ماه رمضون ببین سعی کن تا آخر رمضان ختم کنی نماز اول وقت بخون و قرآن هم وقتی نمازت رو خوندی ۲ ورق بخون 

بعد روز آخر ی مبلغی جدا کن بده به یه نیازمند واقعی از این گدامداهای مافیایی میلیاردر نباشه ها 😐

مثلا به یتیم یا معلول و اینا 

اهااا یچیزی ترک گناه داشته باش یه گناهی که خیلی مداومت میکنی توش رو ترک کن 

اگر جواب نگرفتی بیا فحش بده 

چن سالته؟

کم مونده ب ماه رمضون ببین سعی کن تا آخر رمضان ختم کنی نماز اول وقت بخون و قرآن هم وقتی نمازت رو خوند ...

دور از جونت من غلط بکنم فحش به شما بدم بخدا باورت میشه ی دستم تسبیح ی دستم قرآن سرم به سجده که خدایا قسمت من را هم برسون اما خبری نیس 

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

خودمم باورم نمیشد موقع اذان مغرب دروغ ندارم بگم 🤗😂

انقد چله حق شناس و کلی صلوات و دعا اصلا انگار بختمو بستن،،،دخترایی توفامیل داریم ک از من خوشگلتر نیستن باسوادتر نیستن همه بچه هم دارن ولی من دریغ از یه خواستگار🤔

دور از جونت من غلط بکنم فحش به شما بدم بخدا باورت میشه ی دستم تسبیح ی دستم قرآن سرم به سجده که خدایا ...

عزیز دلم چن سالته؟😔درست میشه 

شما که اهل نمازی قطعا یه انسان سر راهت قرار میگیره مطمعنم

انقد چله حق شناس و کلی صلوات و دعا اصلا انگار بختمو بستن،،،دخترایی توفامیل داریم ک از من خوشگلتر نیس ...

یکار بگم انجام بده بخت۵۰ ساله رو هم باز میکنه 

سوره مریم رو از ته دل فوت کن روی آب و با اون آب غسل بگیر ( دوشنبه یا پنجشبه )  آبش رو فقط نره تو چاه ببر بریز زیر درخت