2777
2789
عنوان

اسم این صاحبخونه چیه واقعا؟؟؟؟

503 بازدید | 21 پست

بیشعور احمق الان که ما اومدیم اینجا تازه یادش افتاده طبقه پایین رو بنایی کنه! یعنی یک ساعته فقط صدای تق تق داره میاد، انقدر سردرد شدم دارم به زمین و زمان فحش میدم😔 لعنت به بعضیا که انقدر بی فکر و فرهنگن... 

با دلای پاکتون برام دعا کنید صاحبخونه بشم از شر این عذاب خلاص شم💙🥺

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

خدایی نمیدونم چطور بعضیا از حق الناااس نمیترسن 🥲😢

عزیزم البته انشالله ب زودی بری خونه خودت اون خونه که دلت میخواد 💖

ولی اگه خونه خودتم باشه ، همسایه بیشعور داشتی باشی اذیت میشی 

سلام 🙃🦚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو اگه صاحبخونه ام بودی این چیزا پیش میاد مثلا فک کن تو اپارتمانی طبقه بالایی یا پایینی می خواد بازسازی کنه یکم تحملت رو ببر بالا

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خب شاید داره بازسازی میکنه   حرفتون غیرمنطقی بود بنظرم

عجب! 

اگه یه نفر به جای من وضعیتش بدتر بود چی؟ 

انقدر شعور ندارن یعنی؟ 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

ضمنا کسی پایین نیست

ماهم آذر ماه احتمالا جمع کنیم بریم یه جای دیگه

عجب!  اگه یه نفر به جای من وضعیتش بدتر بود چی؟  انقدر شعور ندارن یعنی؟

یعنی چی ؟ 

بازسازی حق همس چ ربطی داره 

الان من صاحبخونم طبقه بالایی مون هم صابخونس دوماه بازسازی داشت نمیشه ادم چیزی بگه ک خونشه دوسداره تمیزکنه 

درک و شعور دوطرفس دیگه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
خدایی نمیدونم چطور بعضیا از حق الناااس نمیترسن 🥲😢 عزیزم البته انشالله ب زودی بری خونه خودت اون خو ...

مرسی عزیزم💙

مهم نیست صدای اپارتمانی کجا

صدای ترق و توروق کجا

انگار دارن با چکش میزنن تو سرم

خب تو اگه صاحبخونه ام بودی این چیزا پیش میاد مثلا فک کن تو اپارتمانی طبقه بالایی یا پایینی می خواد ب ...

برای بازسازی هم اول باید بیاد دم هر واحد و حلالیت بطلبه 

سلام 🙃🦚

خوب شاید نیاز به بازسازی داره چکار کنه بدبخت

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
خب تو اگه صاحبخونه ام بودی این چیزا پیش میاد مثلا فک کن تو اپارتمانی طبقه بالایی یا پایینی می خواد ب ...

تو ۱۹ سال زندگیم با این همه جا به جا شدن این اولین باریه با همچین ادمی مواجه میشم! 

یعنی چی ؟  بازسازی حق همس چ ربطی داره  الان من صاحبخونم طبقه بالایی مون هم صابخونس دوماه ...

بازسازی حق همس اما کسی که حق الناس براش مهم باشه باید همسایه ها حلال کنن

سلام 🙃🦚
یعنی چی ؟  بازسازی حق همس چ ربطی داره  الان من صاحبخونم طبقه بالایی مون هم صابخونس دوماه ...

اره چون خونشه هر غلطی دلش خواست بکنه و باعث حق الناس شه

جای من نیستی دقیقا....