بیشعور احمق الان که ما اومدیم اینجا تازه یادش افتاده طبقه پایین رو بنایی کنه! یعنی یک ساعته فقط صدای تق تق داره میاد، انقدر سردرد شدم دارم به زمین و زمان فحش میدم😔 لعنت به بعضیا که انقدر بی فکر و فرهنگن...
با دلای پاکتون برام دعا کنید صاحبخونه بشم از شر این عذاب خلاص شم💙🥺
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
باید یه ساعت مشخصی بذارن از 5 نه الان وقت استراحت مردم
اره واقعا
خواب بودم یه لحظه فکر کردم زلزله اومده😐💔
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
برای بازسازی هم اول باید بیاد دم هر واحد و حلالیت بطلبه
خب همه که اینجوری نیستن الان من خونه ام ویلایی پشت خونه امون خونه شو کوبید چند واحد اپارتمان ساخت یک سال طول کشید من مجبور بودم تحمل کنم چاره ای نیست اونم مقصر نبود که داشت خونه شو میساخت
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید طرف از تو برای بازسازی اجازه نگرفته ی کم درک داشته باشید
خودت درک داشته باش
معلومه همچین ادم رو مخی هستی
برای این مزاحمت روز قیامت جلوی امثال شما باید گرفته شه تا هرچیزیو عادی نگاه نکنید