2777
2789

یک اپارتمان ۷۳ متری

اخه ۶ میلیون

میگه لوله کنترل نشتی داره

۶ و خرده ای  میلیون پول اب بیاد که باید  زمین ساختمون  دیگه خیس شده باشه

الان لوله ها رو گفتیم درست کنیم.. ایا پول اب رو هم باید بدیم؟ 

پول دفع  فاضلاب هم دوتومن اومده. اونو که ما باید بدیم درسته؟ 

هر سال یک چیز خونه خراب میشه و کل اجاره ها رو خونه میره.. ماهی ۲ و خرده ای اجاره میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل یک سومو بدید.... مستاجرا گناه دارن.... 

الان پول لوله کشی و اینا میشه ۱۰ و خرده ای 

باور کن شوهرم از کارش بیرون اومده.. ماهم حقوق دیگه از این ماه نداریم... تا شوهرم کار پیدا کنه

الان پول لوله کشی و اینا میشه ۱۰ و خرده ای  باور کن شوهرم از کارش بیرون اومده.. ماهم حقوق دیگه ...

خب آخه این هزینه ها با مستاجر هم نیست

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
الان پول لوله کشی و اینا میشه ۱۰ و خرده ای  باور کن شوهرم از کارش بیرون اومده.. ماهم حقوق دیگه ...

مستاجر درست کنه جاش ازش اجاره نگیرین تا صاف شه 

اوکیه؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

خب باید نصف بدین خدایی مستاجر بیچاره دیگه لوله کشی ساختمون نمیتونه بکنه که البته که ما از روز اول فقط داریم واسه صابخونه تعمیرات میکنیم ی تومنم نداده تازه اون زنگ میزنه فلانی فلان چیز مشکل داره درست کن

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
خب باید نصف بدین خدایی مستاجر بیچاره دیگه لوله کشی ساختمون نمیتونه بکنه که البته که ما از روز اول فق ...

ما درست کردیم،آخر سر هم ازمون پول گرفت نامرد،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

برا ساختمان ما هم ۶م پول آب اومد کارشناس آوردیم گفت نشتی دارید کندیم لوله رو تعویض کردیم

تقصیر مستاجر نیس صاحب خونه باید بده مستاجر پول مصرف خودش و بده

ما هم همین کار و کردیم

خب باید نصف بدین خدایی مستاجر بیچاره دیگه لوله کشی ساختمون نمیتونه بکنه که البته که ما از روز اول فق ...

مستاجر ما دوماهه اومده مدام زنگ میزنه آیفونمون خرابه،هودمون کار نمیکنه اونروز زنگ زده لوله ی ظرفشویی چکه میکنه هر وقت اومدی درستش کنی یه نگاه به شلنگ لباسشوییمونم بنداز😐آخه شلنگ لباسشویی اونا چه ارتباطی با ملک دارهههه؟

ایکاش صاحب خونه ها شمارو منظورم نیس کلی میگم همیشه هرسال ی سرویس میکردن خونه هاشونو بعد میدادن دست مستاجر. نه اینکه طرف میره توخونه وقت کولر زدن میبینن ک خرابه بعد صاحبخونه میگه این پارسال درست بوده ب ما ربطی نداره. یا شیر الاتو تعمیر کنن چک کنن. 

parasoo1989@