2777
2789

مدتیه دارم کتاب فارسی دانشگاهیم رو مطالعه میکنم .متوجه شدم خیلی از داستان هایی که توش هست جسورانه انتخاب شده و چه داستان ها و شعرهای زیبایی بوده که ما فقط حفظش میکردیم تا پاس شیم.الان که برای خودم میخونم میبینم چقدر لذت بخش بوده خوندن این مطالب و ما به راحتی از کنارش رد شدیم بدون اینکه ازش لذتی ببریم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق ادبیات و فرهنگ کشورمونم 

واقعا بدون اغراق غنی و پرمحتواست 

اصلا حال ادمو خوب میکنه 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

مدرسه که ذوق همه چیو گرفته 

مثلا اشعار حافظ  

میاد میگه:لبت میبوسم و در میکشم می 

معنیش میشه:مقصود عشق به خداس  

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
بله درسته  محیط مدرسه، خشکِ

اگه دقت کرده باشی محیط مدرسه دقیقا مثل زندانه.برو تو نت سرچ کن ببین دقیقا قوانینش هم مثل اونجاست.کاش مدرسه هم مثل دانشگاه بود.حالا لزوما قاتی بودنش رو نمیگم چیزای دیگه مثل اینکه تایم هایی رو بتونی بری بیرون مدرسه

دقیقا من همیشه دوران دبیرستان با دقت میخوندمشون پُر نصیحت واسه زندگیه

چه کار خوبی میکردی.من داستان ها رو برای پاس کردن میخوندم.دنبال حرف استاد بودم که میگفت فلان کلمه این معنی رو میده یادداشت کنید.دنبال نوشتن بودم.مثل داستان های بزرگ علوی و جمالزاده 

واقعا غنی هست.تاریخ سیاسی کشورمون خوب نیست ولی تاریخ فرهنگمون عالیه

همون تاریخ سیاسی ام والا برا درس گرفتن عالیه 

فقط یسری از کساییکه باید درس بگیرن نمیگیرن 💔🥲

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
همون تاریخ سیاسی ام والا برا درس گرفتن عالیه  فقط یسری از کساییکه باید درس بگیرن نمیگیرن 💔🥲

برای درس گرفتن که آره ولی حرص دربیاره...نصف مملکتمونو قاجار داده رفته عوضش طلا گرفته🤦‍♀️خیلی از نوادگانشون هنوز هستن که دفاع میکنن از قاجار( غم گرسنه را سیر چه داند).هنوزم با پول هایی که از نسل قجرشون به ارث بردن دارن حال میکنن.

برای درس گرفتن که آره ولی حرص دربیاره...نصف مملکتمونو قاجار داده رفته عوضش طلا گرفته🤦‍♀️خیلی از نوا ...

اصلا حااااااااااااالم از مظفرالدین شاه بهم میخوره

ادمم اینقددددددر پخمه 

کشورمون خیلییییی بزرگتر از این حرفا بود 

با گلستان و ترکمان چای و..... نصفش کردن