2777
2789
عنوان

بارداری و ابله مرغان

10561 بازدید | 33 پست

سلام خانما من ۸ هفته اس ک باردارم و همسرم ابله مرغان گرفته و ما نمیدونستیم ک ابله اس پیش هم بودیم تا اینکه امروز رفت دکتر و متوجه شدیم ابله مرغانه.تو اینترنت چیزای وحشتناکی نوشته کسی تو بارداری ابله گرفته چیکار کرده ؟ میشه از تجربیاتتون بم بگید

من خودمم ابله نگرفتم تا الان و احتمال اینکه بگیرم خیلی خیلی زیاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از الان دوری کن، ممکن ویروسش رو شما نگرفته باشی.. من برادرم گرفته بود بااینکه توی یک خونه بودیم و مدام هم تو کل خونه رفت وامد داشت نگرفتم.‌

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
خب از الان دوری کن، ممکن ویروسش رو شما نگرفته باشی.. من برادرم گرفته بود بااینکه توی یک خونه بودیم و ...

انشاالله 

از الان ک فهمیدم دارم کل خونه رو الکل پاشی میکنم جامونم جدا کردم 

خونه مامانش.یا شما برو خونه مادرت.نگران نباش ولی حتما حتما سریعتر برو دکتر بگو.

مامانش ک تا فهمید گفت نیایید از اینورا 

خونه مامانمم میترسم برم مادرم مشکل قلبی داره ناقل باشم چیکار کنم

آصلا هر بیماری کسی گرفت چه شوهرت نزدیک نشو و نرو پیشش چون دوره بارداری مریض شی نمیتونی خوب دارو بخوری برای جنین ضرر داره، والا من همون اوایل بارداری واکسن آبله مرغان زدم کیش ساکنم بهداشت زد و واکسن کزاز زدن  تو ۲۸ هفته، آبله مرغان خطرناکه دوری کن ازش بفرست خونه مامانش توام زده عفونی کن نگیزی برای بچم برو دکتر و سونوگرافی که نگیره ،خدا نکرده کور میکنه جنین رو آبله مرغان، حواست باشه، چ اینکه ماهای پایین بچه بکیره دور از جونش سقط میکنن چون ناهنجاری داره، به مادر شوهرتم زنگ بزن اتمام حجت کن بگو یا من یا پسرت قبول کن والا بچه چیزیش بشه شما هم مقصری ،