2777
2789
عنوان

وقتی از خونه دور میشی ...💔

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 36 پست
منم دلم واسه راه رفتن عادی حتی دستشویی رفتن بدون کمک تنگ شده 😥

چرا عزیزم چیشده 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

منم گیلانیم از الان به مامانو بابام گفتم مُردم منو ببرین تو روستای خودمون تو لاهیجان خاک کنید

خدا نکنه گلم صد سال عمر با عزت داشته باشی ولی میفهممت🙂

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال ۸۴ که رفته بودم خوابگاه همه این حس‌ها رو تجربه کردم دلم برای همه چیز و همه کس تنگ شده بود

هییییییی🙂💔💔

خوب انتقالی بگیر دانشگاه  شهر خودت  ای من کلا وابسته ام ب خانوادم از جاهای شلوغ خوشم نمیا ...

ببینم خدا چی میخواد🥲 منم از اینکه جای خوابم شلوغ باشه اصلا خوشم نمیاد

اره اهل گیلانم🙂💔 

من ک اونجا نیومدم همیشه دلم تنگه براش وای ب تو ک تمه عمرتو اونجا بودی ولی خوشبحالت🥺😍تو عشق من زندگی کردی

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
۱۱هفته باردارم خوردم زمین استخوان رانم شکسته عمل کردم دراز کشم رو تخت داغونم هم روحی هم جسمی

عزیز دلم به سلامتی ایشالله به زودی سرپا میشی🥺❤

ببینم خدا چی میخواد🥲 منم از اینکه جای خوابم شلوغ باشه اصلا خوشم نمیاد

منم این ترمو بخونم میخام انتقالی بگیرم بعضیا میگن نمیشه بعضی ها میگن میشه نفهمیدم آخرش 

اره سخته من درونگرام اونجا اصلا محبت نیس یجوریه فضاش تنهایی 

منم این ترمو بخونم میخام انتقالی بگیرم بعضیا میگن نمیشه بعضی ها میگن میشه نفهمیدم آخرش  اره سخ ...

من از دانشگاه خودمون پرسیدم گفت از ترم ۳ یعنی سال بعد میشه ۲ ترم موقت مهمانی اگ مشکلی پیش نیاد همون جا مهمان دائم میشی   اره خوابگاه هیچ کس دلسوز کسی نیست 

من ک اونجا نیومدم همیشه دلم تنگه براش وای ب تو ک تمه عمرتو اونجا بودی ولی خوشبحالت🥺😍تو عشق من زندگ ...

عزیزم 😁❤ قدر ندونستم همش گفتم تکراریه  الان دلم پر میکشه برای اونجا 🥺

مهمان یا انتقالی بگیری شبانه میشی چیزی نگفتن؟

اره اگر روزانه هم باشی دانشگاه خودت مهمان بگیری شبانه میشی  کلا یکی از راه های درآمد دانشگاه هست  در واقع شبانه نیستی ها  شهریه میدی مثل شبانه ها  و مدرکت هم از دانشگاه خودت صادر  میشه 

ممنون مهربون از دعای قشنگت...انشاءالله 

بووس❤🥺😍😘