میفهمی چقدر خانوادت رو با تمام سخت گیری هاشون دوست داری و عاشقشونی خونه تون آشپزخونه ویو اتاقت حتی دستشویی خونه تون برات جذابیت داره 😅💔 دلت برای شهرت خیابون ها مغازه هاش شب های بارونیش تنگ میشه همشری هات یا هم استانی هات رو خیلی بیشتر دوست داری و شهر دیگه هر چقدر هم جذاب باشه این حس رو بهتون منتقل نمیکنه 🙂
کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
من ک اونجا نیومدم همیشه دلم تنگه براش وای ب تو ک تمه عمرتو اونجا بودی ولی خوشبحالت🥺😍تو عشق من زندگی کردی
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
منم این ترمو بخونم میخام انتقالی بگیرم بعضیا میگن نمیشه بعضی ها میگن میشه نفهمیدم آخرش اره سخ ...
من از دانشگاه خودمون پرسیدم گفت از ترم ۳ یعنی سال بعد میشه ۲ ترم موقت مهمانی اگ مشکلی پیش نیاد همون جا مهمان دائم میشی اره خوابگاه هیچ کس دلسوز کسی نیست
کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
اره اگر روزانه هم باشی دانشگاه خودت مهمان بگیری شبانه میشی کلا یکی از راه های درآمد دانشگاه هست در واقع شبانه نیستی ها شهریه میدی مثل شبانه ها و مدرکت هم از دانشگاه خودت صادر میشه