2777
2789
عنوان

وقتی از خونه دور میشی ...💔

403 بازدید | 36 پست

میفهمی چقدر خانوادت رو با تمام سخت گیری هاشون دوست داری و عاشقشونی  خونه تون آشپزخونه ویو اتاقت حتی دستشویی خونه تون برات جذابیت داره 😅💔 دلت برای شهرت خیابون ها  مغازه هاش شب های بارونیش تنگ میشه همشری هات یا هم استانی هات رو خیلی بیشتر دوست داری و شهر دیگه هر چقدر هم جذاب باشه این حس رو بهتون منتقل نمیکنه 🙂 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

حتما شهر باصفایی زندگی میکردی

اره اهل گیلانم🙂💔 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان دقیق این حسو دارم.از شهرم خیلی دورم و دلتنگ. دیروز تو خیابون یه هم استانی رو دیدم میخواستم بپرم بغلش ماچش کنم😂😂😂

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
من الان دقیق این حسو دارم.از شهرم خیلی دورم و دلتنگ. دیروز تو خیابون یه هم استانی رو دیدم میخواستم ب ...

دقیقا منم همینم😂 تو دانشگاه هم استانی میبینم کلی ذوق میکنم 

کودوم شهر قبول شدی چقد با خونتون فاصله داره 

منکه از شنبه رفتم دو شب خابگاه خوابیدم کلاسا کنسل میشد زنگ زدم داداشم اومد دنبالم پریروز امروزم کلاسا تشکیل شده من خونم 

کلا دو ساعت فاصلش تا شهرمون ولی سخته خداییش من حالم بده 

منم گیلانیم از الان به مامانو بابام گفتم مُردم منو ببرین تو روستای خودمون تو لاهیجان خاک کنید

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

کودوم شهر قبول شدی چقد با خونتون فاصله داره  منکه از شنبه رفتم دو شب خابگاه خوابیدم کلاسا کنسل ...

برای ما ۵ ۶ ساعت🥲🥲 ۲ ساعت خوبه بازم میتونی از هفته برگردی    اردبیل قبول شدم 

اره منم ایطور شدم قبلا خونه خودمون انقدر ایراد میگرفتم از غذای مامانم اینجا همش خودم باید درست کنم ...

وای هزار بار حققق دلم برای املتی که مامانم درست میکرد تنگ شده قدر ندونستیم💔 زندگی بعضی وقتا درس هایی به آدم میده تا قدر داشته هامونو بدونیم 

برای ما ۵ ۶ ساعت🥲🥲 ۲ ساعت خوبه بازم میتونی از هفته برگردی    اردبیل قبول شدم

خوب انتقالی بگیر دانشگاه  شهر خودت 

ای من کلا وابسته ام ب خانوادم از جاهای شلوغ خوشم نمیاد خابگاه بدرد نخوره