2777
2789
عنوان

عمل بینی در کرمانشاه

2112 بازدید | 29 پست

سلام خانومای که اهل کرمانشاه هستید لطفا یه دکتر خوب بهم معرفی کتید هیلی استرس دارم برای انتخاب دکتر.یا اگه پیج جراح بینی کرمانشاه دارید بهم بدید ممنونم

تیکر تولد 1سالگی دخترمه 👨‍👩‍👧     با افتخار کرد کرمانشاهم💚💚  

من پیش داریوش جلیلی عمل کردم کارش فقطططط نچرال دراوردنه  اگ میخای قوص دار باشه و خیلی کوچیک شه ...

از عمل راضی بودی شما .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم زنجان عمل کردم ولی دوتااز دوستام کرمانشاه میش دکتر هوشیار عباسی عمل کردن عالی شده بینیشون

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
من خودم زنجان عمل کردم ولی دوتااز دوستام کرمانشاه میش دکتر هوشیار عباسی عمل کردن عالی شده بینیشون

اها پیج اینستاشو نداری بهم بدی

هوشیار عباسی رفته همدان چهارسالی هست همدانه

جدی😐😐😐😐😐من خودم همدانیم... کجاست لهنتی. من چرا پیداش نکردم. ای تف ب شانس من🤣

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
اها پیج اینستاشو نداری بهم بدی

ن عزیزم ولی گویا امده همدان. من نمیدانستم وگرنه میرفتم پیش اون عمل میکردم

اره من دقیق ۳ ماهه عمل کردم فرمش خوبه تنفسمم عالیییی

مبارکت باشه قشنگم .اره من خیلی استرس دارم که دکتر بد عمل کنه تو اینستا هم پیج دکتر کرمانشاهی پیدا نمیکنم نمونه کار ببینم

ن من اینستا ندارم بهتره بری توو مطب بشینی و کاراشو ببینی 

میشه توضیح بدی عملت چند ساعت طول کشید .ترسیدی استرس داشتی .من از بیهوشیش خیلی میترسم تو بیهوشی دردی حس نکردی بعدش چی

مبارکت باشه قشنگم .اره من خیلی استرس دارم که دکتر بد عمل کنه تو اینستا هم پیج دکتر کرمانشاهی پیدا نم ...

بنظرم فقط میشه به دکتر جلیلی و دکتر کریمی اعتماد کرد نظر منه 

چون درصد عملای خوبشون بالاست ،بقیع واقعا خیلی خرابی دارن دیگ افتضاخه