سلام خانومای که اهل کرمانشاه هستید لطفا یه دکتر خوب بهم معرفی کتید هیلی استرس دارم برای انتخاب دکتر.یا اگه پیج جراح بینی کرمانشاه دارید بهم بدید ممنونم
تیکر تولد 1سالگی دخترمه 👨👩👧 با افتخار کرد کرمانشاهم💚💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم زنجان عمل کردم ولی دوتااز دوستام کرمانشاه میش دکتر هوشیار عباسی عمل کردن عالی شده بینیشون
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
جدی😐😐😐😐😐من خودم همدانیم... کجاست لهنتی. من چرا پیداش نکردم. ای تف ب شانس من🤣
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
ن عزیزم ولی گویا امده همدان. من نمیدانستم وگرنه میرفتم پیش اون عمل میکردم