2777
2789
عنوان

عمل بینی در کرمانشاه

| مشاهده متن کامل بحث + 2208 بازدید | 29 پست
بنظرم فقط میشه به دکتر جلیلی و دکتر کریمی اعتماد کرد نظر منه  چون درصد عملای خوبشون بالاست ،بق ...

اها باشه ببینم تو گوگل بزنم بالا میاد

تیکر تولد 1سالگی دخترمه 👨‍👩‍👧     با افتخار کرد کرمانشاهم💚💚  

😂😂اره قربونت دوستم سال ۹۸ همدان عمل کرد پیش هوشیار عباسی کارش خوبه اونم واقعا

هی روزگار🤣🤣🤣من خودم همدانی ام. یه دکتر هست کارش خوبه ولی دیر نوبت میداد. رفتم زنجان عمل کردم شهر نامزدم اینا.. 

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂اره قربونت دوستم سال ۹۸ همدان عمل کرد پیش هوشیار عباسی کارش خوبه اونم واقعا

امکان داره عکس بینی تو بدی

هی روزگار🤣🤣🤣من خودم همدانی ام. یه دکتر هست کارش خوبه ولی دیر نوبت میداد. رفتم زنجان عمل کردم شهر ...

چرا مگه الان راضی نیستی از عمل

چرا مگه الان راضی نیستی از عمل

اتفاقا راضیم. ولی خب دوستداشتم همدان عمل کنم 

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
میشه توضیح بدی عملت چند ساعت طول کشید .ترسیدی استرس داشتی .من از بیهوشیش خیلی میترسم تو بیهوشی دردی ...

من ساعت ۱۰ و نیم رفتم داخل ۱.۵ دادنم بخش دیگ با ریکاوری مجموعا ۳ ساعت ولی عمل یکساعتونیم بیشترطول نمیکشه

من اصلاااااا استرس نداشتم البته بیمارستان حکیم عمل کردم پرسنلشعالی بودن و ارامش میدادن خود دکتر جلیلی هم خیلییی خوش اخلاقه 

وقتیم ک دراز کشیدم توو اتاق عمل یکم سوال پرسیدن داروی بیهوشیو تزریق کردن یه حالت ماسک اکسیژن هم تا نفس کشیدم دیگ بیهوش شدم لحظه بیهوشی خیلییییی شیرین و باصفاست 

بعد از بیهوشی هم خیلی خوشمیگذره خواب میچسبه ولی نمیزارن بخابی 🤣🤣

همینا.

من اصلاااا هیچ دردی نداشتم بعد از عمل فقط سه روز اول ک تامپون داشتم گلوم میسوخت حتی خودم غذا میخوردم دسشوویی ایتا بدون کمک میرفتم تازه پریودم شدم🤣🤣🤣

درکل اصلاااعمل بینی اون غولی نیس ک خیلیاازش ساختن

من ساعت ۱۰ و نیم رفتم داخل ۱.۵ دادنم بخش دیگ با ریکاوری مجموعا ۳ ساعت ولی عمل یکساعتونیم بیشترطول نم ...

مرسی از توضیحاتت واقعا .یه سوال مگه بیهوش نمیشی پس چرا نمیزان بخوابی. خوب بیهوشی همون خوابه فقط عمیقتر .متوجه نشدم اینکه نمیزارن بخوابی

مرسی از توضیحاتت واقعا .یه سوال مگه بیهوش نمیشی پس چرا نمیزان بخوابی. خوب بیهوشی همون خوابه فقط عمیق ...

ن بعد ازینکه منتقلت میکنن ب بخشو میگم خیلی ادم خابالوعه

وگرنه توی بیهوشی ک اسمش باخودشه بیهوشی اصن هیچی نمیفهمی

لحظه های اولی ک بهوش اومده بودم توی ریکاوری واقعا حتی نمیدونستم کجام

ن بعد ازینکه منتقلت میکنن ب بخشو میگم خیلی ادم خابالوعه وگرنه توی بیهوشی ک اسمش باخودشه بیهوشی اصن ...

اها اوکی الان گرفتم

نمیدونم چرا بارگزاری نشد ایدی تلگرمتو اگ داری بده تا برات بفرستم عزیزم

عزیزم اگه فرستادی بگو تلگراممو چک کنم