2777
2789

گریه کردم و یه کم سبک شدم

چن ساله ازدواج کردیم و دوتا بچه داریم

اخلاقش بده و خیلی بابت رفتاراش اذیت میشم

اما چند روزه شدیدا دلم براش سوخت

امروز دیکه اشکم در اومد

واسه خونه خودمون و مانانش خرید کرد

بعد یه مبلغی زد به حسابم که برای خودمو بچه ها لباس پاییزه بگیرم

بعد همون کاپشن کهنه و رنگ و رو رفته با اون شلوارش که از، بس پوشیده شبیه زیر شلوار شل و وارفته شده رو پوشید و رفت

در کشورو باز میکنم حتی زیر پو شاش نخ نما و پاره

بعد کشوی بچه هام لباسا نو و شیک

لباسای منم بد نیست

ولی اون حتی یه لباس به در دبه خور نداره

همیشه بهش میگم بد جنس و بد اخلاقی

ولی این روزا دارم فکر میکنم چه قدر از خود گذشته و مهربونه🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزززم پس براش یه دست لباس بخر خوشحالش کن

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

تو هم کنارش وایستا تو زندگی 

پشتش رو هیچوقت خالی نکن 

با هم زندگی خوبی رو برای خودتون و بچه هاتون رقم بزنید 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...

🤧🤧🤧اخییییی

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

عزیزممم🥺 شوهر منم همش اولویت منم براش ک لباسام خوب باشه . توام از سرو ته خریداتون بزن اگه میشه ی بافتی شلواری چیزی براش بگیر🥺

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

خوب شماچرابراش نمیخری؟ وقتی پولت میده یه تکه بخربراش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

همه ی مردا اینطورن

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

واسه ماعم اولویت اول خودم و بچه هامون هستن آخرش طفلی شوهرم حالا شوهر من پا رو دمش نزاره کسی خیلی مهربونه ولی خب خودم هر وقت برم بیرون واسش یچیزی میخرم چون اخلاق منو میدونه خودش واسه خودش خرید نمیکنه همش منم 

بعضی از مردا اینجوری محبت میکنن ب زبون نمیارن اما در اصل فداکاری میکنن

سعی کن شما همیشه بهش محبت کنی و بهش آرامش بدی 

سرزنشش نکن سرافکندگی بهش نده نگو ب درد نمیخوری نگو بداخلاقی در عوض راهنماییش کن چیکار کنه