2777
2789
عنوان

شیر خشک برا بچه ام نیست چی بهش بدم

467 بازدید | 33 پست

خیلی ناراحت و عصبی ام،چی میتونم بهش بدم بدون شیر نمیخوابه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم شیرخشک پیدا نمیکنیم ، اگه بهش میسازه شیرشو عوض کن

بخدا هیچ مارکی نیست

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
منکه نمیدونم چند وقتشه ولی اگه غذا خوره سیسکوییت مادرو با اب جوش له کن بده بخوره

یک سال و چندروز

کدوم شهری؟

خوزستانم

بخدا هیچ مارکی نیست

شهر ما سوپرامیل پیدا میشه به من گفتن عوض کنم ولی به دختر من نمیسازه من همون گیگوز ولی شماره یکشو پیدا کردم میدم دیگه ۳ پیدا نشد اصلا ، زنگ بزن ۱۹۰ ازشون بپرس ببین کدوم داروخونه شهرتون داره هر شیرخشکی بگی اسمشو میگن

چرا نیست؟ چه شیری میخوره مکه؟؟؟

میگن نیست...هیچ مارکی  گیر نمیاد...بنظرتون پاستوریزه بدم تا بریم شهر دیگه ببینیم پیدادمیکنیم