2777
2789
عنوان

شیر خشک برا بچه ام نیست چی بهش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 33 پست
عزیزم چ مارکی بهش میدی؟

ببلاک۳

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
بچه ت چند وقتشه؟

یکسال و چندروز

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن نیست...هیچ مارکی  گیر نمیاد...بنظرتون پاستوریزه بدم تا بریم شهر دیگه ببینیم پیدادمیکنیم

چند وقتشه زیر یک ساله نده... خیلی عجیبه ما یه شهر خیلی کوچیکیم  ولی شیر خشک هست...البته با کدملی میدن و فقط یه دونه ولی خدا رو شکر هست...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
منکه نمیدونم چند وقتشه ولی اگه غذا خوره سیسکوییت مادرو با اب جوش له کن بده بخوره

بنظرتون پاستوریزه بدم؟؟؟

بالای یک سال من شنیدم شیر گاو میشه بدی

تا حالا ندادم باید امتحان کنم

آخی عزیزم ...و نان میدم ..گاهی وقتا هست گاهی نیس ..ینی بمیرمم دیگه نمیزارم بچه‌ای بعدیم ظیرخشکی بشن ...

قبلا نان میدادم کمیاب شد انداختمش رو ببلاک ک حالا اینم کمیاب شد کلا امروز تو شهرمون هیچ شیرخشکی نیست

اگه بعد ظهر ببرون رفتم واست میپرسم.   فقط مشخصات بچه رو میخان

کدوم شهرین؟؟حالا دخترمو بفرستم با شوهرم میریم شهرای دیگ میگردیم

آره خیلی سخت پیدا میشن لعنتیا...سعی کن دو سه تا بگیری برا همچین مواقعی

دوتا به زور قبلا بهم دادن چون با کد ملی و یکی یکی میدن صبح تموم کردم

بنظرتون پاستوریزه بدم؟؟؟

قربونت برم من بچه ندارم

برایدهمین میترسم اطلاعات غلط بدم خدای ناکرده بچه اذیت بشه

ولی یادمه خواهر کوچیک بود مادرم بهش شیر از لبنیاتی خرید جوشوند داد بهش حالش بد شده بود بنظرم شما شیر پاستوریزه بخرید با موز مخلوط کنید تنوعی بخوره

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜