2777
2789
عنوان

میشه کنار ازدواج درس هم خوند؟

301 بازدید | 19 پست

من توی یه شهر دیگه مقطع کارشناسی درس میخونم و رشته و دانشگاهم رو خیلی دوست دارم

و میدونم باید تا دکترا ادامه بدم چون رشتم خیلی آینده خوبی داره 

و جدیدا یه خواستگار برام اومده که از نظر اجتماعی و اخلاقی و خانوادگی و شغلی خوبه و خیلی هم پیگیره برای ازدواج

چیکار کنم به نظرتون ؟

باید تا آخرش تنها برم تا موفق بشم ؟

یا میشه کنار ازدواج درس هم خوند و موفق شد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دکترا بودم ازدواج کردم

پشیمونم

میگم کاش بخاطر درس دیر ازدواج نمی کردم

آدم کنار همسرش خیلی جای پیشرفت داره

البته بگما بستگی به شخصی داره که باهاش ازدواج می کنی

باید مشوقت باشه و پایه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

اره بابا اگه شوهرت با درس خوندنت مشکل نداره و ادم خوبیه راحت میشه  مدیریت کرد. فقط تو دوران کنکور و مدرسه ازدواج اشتباهه

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

ببین بستگی به خودت و اون آقا داره که مشکلی نداشته باشه با چندسال درس خوندنت و اینا چون بعضیا اولش میگن که نه بخونه و شاغل بشه، ولی بعد یه مدت خسته میشه و میزنه زیرش..

من خودم نمیتونم اینکار رو کنم و واقعا برام تصورشم سخته که هم بتونم رابطه‌ای که تازه شروع شده و کاملا جدیه رو مدیریت کنم هم درسمو بخونم و مسائل دیگه..

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                

بستگی به خواستگارت داره بعضی اقایون خیلی همراهستن و ساپورت میکنن حتی بچه ها رو مراقبت میکنن تا خانومشون درس بخونه 

ولی اگر مرد همراه نباشه  هیچکاری از دستت بر نمیاد

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

اگه از هم دورين شرايطت سخته درست رو كه حتما ادامه بده ولي ببين ميتوني انتقالي بگيري به شهرتون.از تونستن كه ميتوني من بعد ازدواجم فوق ليسانس گرفتم سخته ولي ميشه الان هم بچم شيش ماهشه دارم پايان ناممو درست ميكنم

نه من خودم فردای عروسیم رفتم کنکور ارشد دادم، و ادامه دادم درسمو ، و الانم دارم ادامه میدم همچنان برای مقاطع بالاتر‌ . باید از اول بهش بگی که میخوای درس بخونی و مشکلی نداشته باشه اوکیع

حَسبی الله💫🍃

خانما از من به شما نصيحت حتمااااا حق شغل و تحصيل بگيرين حتمااا چون مردا بعدا به عنوان لطف بهتون نگاه ميكنن 

اگه بتونين حق طلاق و حضانتم بگيرين كه چه بهتر ولي معمولا قبول نميكنن مگه اينكه مهريه رو كم بگيرين

اگه از هم دورين شرايطت سخته درست رو كه حتما ادامه بده ولي ببين ميتوني انتقالي بگيري به شهرتون.از تون ...

نه اصلا نمیخوام انتقالی بگیرم من دانشگاهمو با هیچی عوض نمیکنم😭😂

میشه چرا نشه ولی باید همسرتون کمک کنه من با دوتا بچه دکترا هم قبول شدم همه هم دانشگاه دولتی و روزانه،،مینشستم درس میخوندم ، آشپزی کار خونه، به تکالیف بچه ها رسیدگی میکردم