2777
2789
عنوان

بنظرتون خبریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 40 پست
توروخدا نکن، تاپیک اخر منو ببین عبرت بشه واست. اینجور آدما غریبا پرستن بری زیر یه سقف بدتر هم میشه. ...

من همیشه بهش گفتم من نمیگم با دوستات نرو بیرون من نمیگم بازی نکن فقط مشکل من اینه به من که میرسه خسته ای 

اصلا چرا اوایل اینجوری نبودی 

هی میگه تو الکی داری فکر بد میکنی همه چی بینمون خوبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=315128631]من همیشه بهش گفتم من نمیگم با دوستات نرو بیرون من نمیگم بازی نکن فقط مشکل من اینه به من که میرسه خست ...[/QUOT

همه‌شون همینن گول نخور اینا بهونه‌شونه زبونشونم ۳متر درازه. کسی که دوستت داشته‌باشه اصلا اول واسه تو وقت میذاره بعد بقیه. این بعدا همه رو به تو ترجیح میده و روانیت میکنه. تا دلت بخواد رابطه هست الکی خودتو حروم این نکن رابطه واسه ارامشه مگه ارامشتو از سر راه اوردی؟ والا من اگه مثل تو خوشبخت بودم که بچه نداشتم و ازدواج نکرده بودم همون ثانیه جدا میشدم. 

چون بعضیا از اینکه خیانت کنن لذت میبرن

همیشه خودش خیلی ادعاش میشد 

ب منم میگفت اگه ی درصد اینکارو کنی خیلی ادم کثیفی هستی و اینا….  

اما الان من دارم روانی میشم از این فکر که چشه میدونی اگه از اول اینجور بود من اوکی بودم اما این ک رفتارش عوض شه برام عجیبه 

حس میکنم با همون همکارش ریخته روهم 

اخه چه دلیلی داره ی دختر جلو دوست دختره یارو خودشو بزنه ب مستی سرشو بزاره رو شونه پسره؟؟

حتی همون شب رفتیم کوه صفه رو تپه دراز کشیدیم اول دختره دراز کشید بعدش من 

بعد دوست پسرم بجا این که بیاد کنار من دراز بکشه رفت اونطرف دختره دراز کشید 

این خیلی مورد داره

روانی دارم میشم واقعا هربار که با اطرافیانمون میریم بیرون یه دعوای بزرگ داریم 

بعدشم میگه به من چه مگه من کردم 

منم میگم نمیگم تو کردی دارم میگم دور از چشم من چه غلطی کردی که به خودشون اجازه میدن جلو من اینجوری رفتار کنن باهات 

الان صد درصد میگم سرش گرمه

جالبیش میدونی چیه این که وقتی باهاش قهر میکنم و یا بد حرف میزنم دست پیش میگیره میگه تو خیلی عوض شدی 

تو ادمی نبودی با من قهر کنی و اینجوری حرف بزنی تازه اون بندال من میشه ک داری خیانت میکنی

منم دیشب بهش گفتم فقط از این به بعد وقتی عین خودت رفتار کردمو گفتم سرکارم بعدم اومدم خونه میگم قلیون میخوام بکشمو فیلم ببینم بعدم میگم میخوام بخوابم خواهش میکنم ناراحت نشو