2777
2789
عنوان

آخه چرا اینجوری بود بنده خدا😅😂

146 بازدید | 11 پست

تو کلاس پسرم یه پسری مادرش خونش بغل مدرسه بود ،کلا کتاب و دفترش زنگ ب زنگ می‌آورد ،زنگ تفریحم صندلی زده نشسته تو مدرسه ،زنگ کلاسم میرفت یدفعه در باز میکرد سرک می‌کشید تو کلاس پسرشو ببینه ،صبح زود با بچش نرمش صبحگاهی میکرد سر صف ،اردو میخواستن برن با زور خودشو مینداخت تو اتوبوس منم میام ،جالبه همه هم به یورش بودن محل به هیچکس نمی‌داد مدیر و معلم و مادرا رو سلام نمی‌داد،تو مدرسه نظر میداد اینکار کنید اونکار کنید

اونروز دیدم مدیر پرونده داد دستش گفت ببر بچتو طاقت دخالت هاتو نداریم، رفتن

خلاصه نمیدونم چش بود ولی جک مدرسه شده بود 

بیچاره پسرش با این مادر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا همین مادر چند سال دیگه کلی منت میذاره سر بچه که من به خاطر تو خیلی زحمت کشیدم!!! 

زحمت این مدلی به درد عمت میخوره 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

فکر کن تو زندگی آینده پسرش چه ها که نمیکنه😂

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

همین که شده جک مدرسه

این جک رو پسرش هم میشنوه به هرحال

کاش یکی نجاتشون بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم