2777
2789
نمیخوام اینجوری باشم چون بهم میگن ساده ای زبون نداری 

مثلا فکر میکنی جوابشونو بدی چی میگن با خودشون؟میگن وای این دختره چه پررو و دریده است؟یا قطع رابطه کنن باهات؟ در هر دو صورت به درک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا فکر میکنی جوابشونو بدی چی میگن با خودشون؟میگن وای این دختره چه پررو و دریده است؟یا قطع رابطه کن ...

نه اصلا برام مهم نیست من فقط ازین میترسم جوابایی که میدم جالب و قانع کننده نباشه و میترسم بدتر جواب بدن و خوردم کنن

نه اصلا برام مهم نیست من فقط ازین میترسم جوابایی که میدم جالب و قانع کننده نباشه و میترسم بدتر جواب ...

پس سعی کن به کاری که دارن در موردش نظر میدن مطمعن تر باشی تا خیالت راحت باشه جواب داری. 

منم آدم بی زبونی ام اینقدر که جواب ندادم دیگه ارتباطمو با همه قطع کردم چون نمیتونم جوابشونو محکم بدم .بعد خودخوری میکنم که چرا جواب ندادم یا چرا اون حرفو زدم .ولی دخترای فامیلمون اینقدر زبون دارن جوابای محکم و قانع کننده میدن من اگه جواب کسی رو بدم میبینم یه چیزی میگه دهنم بسته میشه . بیشتر حرص میخورم