2777
2789

شما زبان و چجوری میخونید من کتاب تست شهاب اناری رو گرفتم

بعد اول گرامر رو میگه

بعدش لغات رو

بعد برا هر کدوم تست داره تو هر تست حداقل ۲ تا کلمه داره ک تو لغت هایی ک اول گذاشته نیسخ

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

زبان که تو کنکور نیست مگر اینکه کنکور زبان بدی

اونم نرفتم سر جلسه ولی شنیدم سطحش بالاست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
زبان که تو کنکور نیست مگر اینکه کنکور زبان بدی اونم نرفتم سر جلسه ولی شنیدم سطحش بالاست

ن 

آخه من دهمم بعد به خاطر اینکه آموزش پرورش هر روز یه چیزی میگه قلم چی زبان رو هم گذاشته و باید بخونمش

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن  آخه من دهمم بعد به خاطر اینکه آموزش پرورش هر روز یه چیزی میگه قلم چی زبان رو هم گذاشته و با ...

فعلا که گفتن عمومی‌ها حذفن

احتمالش هم کمه برگرده به نظر من

ولی خب بخون از اینا هیچی بعید نیست یهو دیدی برگشت

از متن کتاب شروع کن هر لغتی هست رو با ترجمه‌ و تلفظش یاد بگیر هر لغتی چه جزو واژگان باشه چه جزو مکالمه یا متن درس

گرامر رو هم که حتما خوب کار کن

لیسینینگ رو هم تمرین کن کنکور رو نمیدونم ولی دوازهم نهایی داشتیم چهارتا متن بود اگه اشتباه نکنم

دوتاش از لیسینینگ کتاب دوتاش خارج از کتاب

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم