2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید لطفا

67 بازدید | 13 پست

سلام من تازه وارد می نی سایت شدم.به راهنمایی تون نیاز دارم.پدرم و شوهرم باهم تو یه کاری شریک بودن و همیشه پولاشون هر چی صاحب کار میداد نصف نصف میکردن.یه بار 100میلیون صاحب کار داد بابام چون یه زمین معامله کرده بود پول کامل خودش برداشت به شوهرم گفت سری بعد صاحب کار پول داد تو بردار.الان صاحب کار فقط 70تومن داده هنوز 30تومن دیگه نداده.میگه دیگه هم نمیدم یعنی طلب کار نیستین.راست هم میگه.الان شوهرم میگه باید بابات بهم بده بابام هم نمیده.یه چند ماه شوهرم صبر کرد ولی بابام لج کرده نمیده.شوهرمم با بابام بحث کرد.الان نمی اره من برم خونه بابام اینا‌.اینم بگم شوهرم خیلی آدم خوبیه می‌دونم منم خیلی دوست داره تا حالا هم از این رفتارا نداشته‌.الان نمی‌دونم چکار کنم دلتنگ خانوادم هستم.شوهرم میگه اگه دوستم داری به حرفم گوش نکن.نمیگه دیگه نرو میگه فعلا نرو

شاید درست میگه نری بنده خدا بتونه پولو بگیره

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت شوهرت و زندگیت باش هر کی میخواد باشه نذار حقتون ضایع شه به قول قدیمیا دوستی دوستی میکنن پوستی 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
پشت شوهرت و زندگیت باش هر کی میخواد باشه نذار حقتون ضایع شه به قول قدیمیا دوستی دوستی میکنن پوستی&nb ...

شوهرم میگه یواشکی برو که من نفهمم بعدش ناراحت بشم.ولی من یواشکی دوست ندارم.من میگم اونا خانواده من هستن درست نیست آدم پدر مادرشو نبینه ولی اون میگه پدرت حقمو خورده

شوهرم میگه یواشکی برو که من نفهمم بعدش ناراحت بشم.ولی من یواشکی دوست ندارم.من میگم اونا خانواده من ه ...

حالا یه مدت کوتاه نری که طوری نمیشه علتشم پرسیدن راستشو بگو که خودت توقع این کارو نداشتی  بلکه بابات به خود ش بیاد الان زمین بابات کلی گرون شده 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
خب یه کم حق داره دیگه  حداقل اگه بابات فعلا نداشت بده هم باید میگفت ندارم ولی پول دستم اومد بهت ...

اصلا بابام میگه نمیدم.شوهرمم یه 5ماه صبر کرده الآنم میگه اگه نداره هنوز نده یک سال دیگه هم بده اشکال نداره ولی بابام میگه دیگه نمیدم

حالا یه مدت کوتاه نری که طوری نمیشه علتشم پرسیدن راستشو بگو که خودت توقع این کارو نداشتی  بلکه ...

اره حدود یه میلیارد اومده روش.ما هم میخاستم ماشینمونا عوض کنیم بابام بعد 2ماه 70تومنا داد که دیگه ماشین گرون تر شده بود نتونستیم عوض کنیم.شوهرم میگه بابات پشت منا خالی کرد.راستی اینم بگم من و شوهرم پسر عمو دختر عمو هستیم.پدرم هم عموش میشه

بابام عموی شوهرم میشه‌.یعنی شوهرم پسر عمومه.شوهرم میگه از عموم انتظار نداشتم.اگه غریبه بود اشکال نداشت.بابامم میگه من شریکش کردم یه درصد باید بردارم.شوهرم میگه بابات باید این حرفو از اول میگفت

اصلا بابام میگه نمیدم.شوهرمم یه 5ماه صبر کرده الآنم میگه اگه نداره هنوز نده یک سال دیگه هم بده اشکال ...

خب اشتباه می کنه این بنده خدا هم زحمت کشیده خودش لازم داره ببخشید اینو میگما  خب اگه بابات می خواد دوتاشو چهار تا کنه همسرتم زندگی خودش رو داره و برای پیشرفت زندگی خودش می خواد تلاش کنه

خب اشتباه می کنه این بنده خدا هم زحمت کشیده خودش لازم داره ببخشید اینو میگما  خب اگه بابات می خ ...

اینکه میگم شما بحث کردین من وسط چکاره ام بزار من برم.اشتباه میکنم؟

اینکه میگم شما بحث کردین من وسط چکاره ام بزار من برم.اشتباه میکنم؟

چی بگم والا. همیشه تو این کشمکشا زنا اذیت میشن. خب حداقل ساعتی برو که بابات نیست فعلا اینطوری برو تا یه کم اوضاع آروم بشه.