2777
2789
عنوان

انفاق عجیب

577 بازدید | 44 پست

یه اتفاق عجیب،دخترم یه دست بند داشت بافته شده بود،امروز پاره شد داد بمن منم انداختمش رومیز تلویزیون،الان دیدم تو دستشه دستبند درستم شده😐😐من احساس میکنم وقتی خونه نیستیم کسی میاد خونمون و از عمد کاری میکنه ما بفهمیمم.دوروز پیشم من تلویزیونو رو شبکه یک خاموش کردم رفتم بیرون اومدم تلویزیونو روشن کردم رو شبکه تماشا روشن شد،همسرمم سرکار بود....

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

وااااا

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چندشب پیش ما رفتیم کویر کلا سه نفر بودیم و نگهبان اونجا گفت جز شما هیچکس تو کویر نیست وسایلارو ک بردیم بالا اومدیم قشنگ دست زدیم ب شیشه ها ماشینو چک کردیم ک پاین نباشه

و صبح وقتی برگشتیم دیدیم شیشه راننده کاملا پاینه فک کردیم دزد زده ب ماشین و دیدیم همه چییی سرجاش بود 

احیانا بامادرشوهرت تو یه ساختمون نیستی؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
تلویزیون که شبکه هاش میپره عزیزم ما همسایمون ماهواره داره اونا ک وصلش کردن مال ما بکل قاطی شد

عزیزم رو هرشبکه خاموش کنی موقه روشن کردن از همون شبکه میاد،ریسیت که نمیشه

وقتی دلیلشو فهمیدی تگم کن    

میخوام بگم یکی بیاد خونمون  بعد ما بریم بیرون با بچه ها تظاهر به نبودن کنیم ببینم واقعا یکی میاد