باب_اسفنجی_۲ مدیر عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 377 عنوان آهنگای نوستالژی🎶 | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 19 پست آهنگای قدیمی که روح آدمو جلا میدن و دوستشون دارید معرفی کنید لطفا🕊 1402/08/03 | 00:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسکنشن عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 3704 اون آهنگش ک میگفت تیغو بردار و بزن 🤣🤣 ی هم اتاقی برس ب دادم اونم گوش میدادیم آخ آخ.. گوشی اریکسون. با حجم کم. یه آهنگ میریختیم باید 10تا عکس پاک میکردی
یخ۷۵ عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4175 منو درگیر خودت کن تا جهانم زیرو روشه تاسکوت هرشب من باهجومت روبه روشه بی هوا بدون مقصد سمت طوفان تو میرم منو درگیر خودت کن بلکه آرامش بگیرمبا خیال تو هنوزم مثل هر روز و همیشه هرشب حافظه من پر تصویر تو میشه با من غریبگی نکن بامن که درگیرتوام .... یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
iتrخaدn عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 4630 قابلیت اینو دارم که بشینم با تک به تک این آهنگا زار بزنم و کلی خاطره رو مرور کنممرسی استارتر تایپیک جالبی بود
لالایی۱۰۰ عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 2138 منو درگیر خودت کن تا جهانم زیرو روشه تاسکوت هرشب من باهجومت روبه روشه بی هوا بدون مقصد ... منو بردی ب ماه عسل ۱۵سال پیش..هی روزگار..چرا تندی میگذره این زمان...
یخ۷۵ عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4175 منو بردی ب ماه عسل ۱۵سال پیش..هی روزگار..چرا تندی میگذره این زمان... آره خودم عاشق نوستالژیم تا سفر کنم به گذشته هاواقعا زود میگذره میگه یه زمانی هرکاری میکردیم ۱۸سالمون نمیشد ولی ازیه جایی به بعد به سرعت میریم سمت ۳٠سالگی یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕