با چنتا آدمی که معلوم نیست از چه خانواده ای هستن شعور دارن یا نه هم اتاقی میشی که بعد دهنت رو سرویس کنن دستشویی و حموم مشترک باید استفاده کنی نمی تونی درس بخونی چون ۹۰ درصد خوابگاه نمی خونن اتاق ک همش سر و صدا هست سالن مطالعه هم که یه عده بیشعور از بیرون صدا میدن وحشتناکه نه با آرامش میخوابی نه با آرامش بیدار میشی هییی🙂💔
کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شرایط مهمان چیه راستی؟راحت قبول میکنن یا دنگ و فنگ داره؟، کارخوبی میکنی
دانشگاهی که میخوام برم قبولم میکنن مشکل الان دانشگاه خودمه ک میترسم نکنه که اونم مدیر گروه رشته مون روز اول گفت با مهمان راحت موافقت میکنم مقدار زیادی خیالم راحته والا دقیق نمی دونم ولی فک کنم معدلت حتما باید خوب باشه و اینکه دانشگاه خودت تایید کنه اجازه بده بری ۲ ترم مهمان موقتی اگ دانشگاه مقصد مشکلی نداشته باشه با تو و آیین نامه تغییر نکنه دائم میشه البته شبانه من روزانه هستم برم استان خودم شبانه میشم ❤
کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."