2777
2789
عنوان

خوابگاه مضخرف ترین مکانه😐💔🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 88 پست
متاسفانه از چند نفری شنیدم چه وضعیت دانشگاه و چه خوابگاه همه همینطوری شده جدیدا  مراقب خودت با ...

ممنونم گلم حتما  درسته متاسفانه جز تحمل میشع چیکار کرد؟ البته خداروشکر دانشگاه با بچه ها اوکیم نکته مثبت اینجاست ❤

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

خخخ من پسرم خوابگاه پسرا هم بدتر نباشه بهتر نیست تا جایی که آسیبی بهت نمیرسه کنار بیا 🙃

هیییی چاره ای جز این ندارم کلا خوابگاه مکان جالبی نیست

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط مهمان چیه راستی؟راحت قبول میکنن یا دنگ و فنگ داره؟، کارخوبی میکنی

دانشگاهی که میخوام برم قبولم میکنن مشکل الان دانشگاه خودمه ک میترسم نکنه که اونم مدیر گروه رشته مون روز اول گفت با مهمان راحت موافقت میکنم مقدار  زیادی خیالم راحته  والا دقیق نمی دونم ولی فک کنم معدلت حتما باید خوب باشه و اینکه دانشگاه خودت تایید کنه اجازه بده بری  ۲ ترم مهمان موقتی اگ دانشگاه مقصد مشکلی نداشته باشه با تو و آیین نامه تغییر نکنه دائم میشه البته شبانه  من روزانه هستم برم استان خودم شبانه میشم ❤

آره واقعا فاجعه س 

من دوره ی کارشناسیم عاشق خوابگاه بودم با دوستام تو یه اتاق بودیم خیلی بهمون خوش می گذشت ولی تو ارشد از خوابگاه فراری بودم 

خوب شد با همسرم آشنا شدم آخر هفته ها نمی موندم تو اون خراب شده

لطفا تو حمام اگه چهار پایه داشتین نشینی میدونم‌خودتون عاقلین ولیی من اچ پی وی گرفتم حساس شدم‌و میترس ...

HIV از صندلی حموم ؟؟ 😐 پناه بر خدا

مطمئنی منظورت HPV نبوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
حقوق میخونیییییی؟!؟!؟! 😂😂😂 چه رشته‌ایم رفتی

حقوق عشقه با رشتم اصلا مشکلی ندارم  کار هر کسی نیست تحمل این درسای سخت  دانشگاه هم الحمدلله خوبه 

انشالله برات جور بشه ک بری گلم❤️🌹❤️❤️

فدات عزیز دلم ❤💋💋

آره واقعا فاجعه س  من دوره ی کارشناسیم عاشق خوابگاه بودم با دوستام تو یه اتاق بودیم خیلی بهمون ...

هیی💔💔💔💔

هیییی چاره ای جز این ندارم کلا خوابگاه مکان جالبی نیست

حالا که وارد این رشته شدی با اشتیاق و عشق محکم درس بخون برای وکالت. ایشالا قبول که بشی زندگیت رو تغییر میده! من الان ۲ ماهه تغییر رو حس کردم 😁😄