2777
2789
عنوان

تروخدا سرگیجه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم همینطوره شما چکار کردین

وقتی فهمیدم ک سرگیجم از معده امه، ازمایش میکروب معده دادم. اخه میکروب معده هم خودش باعث سرگیجه میشه. که میکروب معده هم داشتم. یمدت براش دارو خوردم ولی میکروب هنوز پابرجاست. بهر حال باید از خوردن سردیجات مث سالاد و پنیر و حبوبات تا حدی پرهیز کنید. توی چاییتون پودر زنجبیل بریزید. اینا خیلی موثره. 

وقتی فهمیدم ک سرگیجم از معده امه، ازمایش میکروب معده دادم. اخه میکروب معده هم خودش باعث سرگیجه میشه. ...

البته اگه از معده تون باشه، این کارا موثره. شاید هم ازگوشتون باشه. برا اینکه بدونید از گوشتون هست یا نه، بایستید و یه پاتون رو جمع کنید و دو تا دستاتون رو بیارید جلو. البته در حالیکه چشماتونو بستید. چندثانیه همونطور بمونید. اگه تونستید بایستید پس گوشتون مشکلی نداره. ولی اگه تعادلتون بهم خورد گوشتون مشکل داره. 

[QUOTE=320410688]بله آزمایش خون دادم از کم خونی شدید بود[/QU   دکتر گوش مغزو اعصاب اونقد رفتم خسته شدم ..میگن از گوش اما پنج تا دکتر گوش رفتم گفتن گوش نیس ..جدیدا ازمایش دادم فریتینم پایینه...منم مث شما یشب تو خواب همه چی دور سرم چرخید دیگه از اونوقت هرروز جلو سرم گیج میزنه تعادل ندارم 

بله آزمایش خون دادم از کم خونی شدید بود

اگه سرگیجه تون مث من بوده لطفا اسم قرصاتون رو برام بفرستین چون منم میخوام قرص اهن بگیرم ببینم چیا برا شما تجویز کردن..مرسی عزیزم