2777
2789
عنوان

تروخدا سرگیجه دارم

662 بازدید | 28 پست

من جهار روز سرگیجه دارم سه نصف شب تو خواب سرگیجه گرفتم‌ قرص سیتاهیستین مصرف میکنم خارجی چکاپ دادم همه چی خوب بود میگن شاید مایع گوش تکان خورده ولی چرا خوب نمیشم فقط میخوابم سرم تکان میدم سرگیجه شدید دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کسی سرگیحه نداشته

نمیدونم واسه شما جواب بده ولی هروقت سرگیجه داشتم بابابزرگم میگفت چایی با فلفل سیاه بخور سریع خوب میشد،فلفل زیاد نریز که گلوتون ی وقت نگیره

😍😍حرز امام زمان❤بسم الله الرحمن الرحیم یا مالک الرقاب یا هازم الاحزاب یا مفتح الابواب یا مسبب الاسباب سبب لنا سببا لا نستطیع له طلبا بحق لا اله الا الله محمد رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم.❤خواص این دعا.(1.رهایی از مشکلات و گرفتاری ها2.در امان ماندن از بلایا و حوادث3.دفع چشم زخم و دور کردن آن4.دفع سختی ها5.حفظ جان و اموال در برابر بلایای پیش بینی نشده6.در امان ماندن از شر جانوران موذی و درندگان7.اجابت دعاها و خواسته ها)❤😍😍
نشنیده بودم 

آره شاید خیلی ها ندونن، ولی سرگیجه داشتم خوردم خوب بود

😍😍حرز امام زمان❤بسم الله الرحمن الرحیم یا مالک الرقاب یا هازم الاحزاب یا مفتح الابواب یا مسبب الاسباب سبب لنا سببا لا نستطیع له طلبا بحق لا اله الا الله محمد رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم.❤خواص این دعا.(1.رهایی از مشکلات و گرفتاری ها2.در امان ماندن از بلایا و حوادث3.دفع چشم زخم و دور کردن آن4.دفع سختی ها5.حفظ جان و اموال در برابر بلایای پیش بینی نشده6.در امان ماندن از شر جانوران موذی و درندگان7.اجابت دعاها و خواسته ها)❤😍😍