2777
2789
عنوان

ترس از رانندگی

151 بازدید | 17 پست

به نظرتون چند جلسه با اموزشگاه برم ترسم میریزه؟

۱۱ساله گواهینامه دارم جاهای شلوغ و تنها رانندگی نکردم

الان شرایط خیلی ویژه‌ای پیش اومده مجبورم دستم راه بیفته مسیر خونمون پرته سرویس قبول نمیکنه بیاد باید دخترم ببرم مدرسه به نظرتون از فردا تا شنبه تمرین کنم میتونم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ عین منی که من اصلا اعتماد به نفس پشت ماشین نشستن ندارم

من قبلا خیلی هول میشدم ماشین از کنارم رد میشد الان خیلی بهترم اما الان دیگه مجبورم واقعا مجبورم حداقل تا شنبه بر ترسم غلبه کنم

من تا یک ماه اول روی پدال پام میلرزید جاهای شلوغ به میدون میرسیدم میگفتم یا خدا کمکم کن. ولی کم نیاو ...

جاهای خلوت خوب میرم اما تا حالا جای شلوغ نرفتم تو شلوغی هول میکنم  شوهرم پایه یک داره توقع داره مثل خودش میلیمتری رد کنم یا با ۱۰ سانت فاصله از پارک دربیام

چقدر منی😔۱۲ساله گواهینامه دارم تا وقتی مجرد بودم ماشین بابامو میروندم اعتماد به نفسم بالا بود الان ...

من کلا پارک کردن و دور دو فرمانه از یادم رفته

به نظرت تا شنبه میتونم؟

جاهای خلوت خوب میرم اما تا حالا جای شلوغ نرفتم تو شلوغی هول میکنم  شوهرم پایه یک داره توقع داره ...

شوهرت استرست میده منم رانندگی رو پیش بابام یادگرفتم بابام استادم کرد اما الانم پیشش بشینم هول میکنم و از نظرش پر از خطا عستم  

شوهرت استرست میده منم رانندگی رو پیش بابام یادگرفتم بابام استادم کرد اما الانم پیشش بشینم هول میکنم ...

اره شوهرم خیلی ایراد میگیره خودش اینه به اینه رد میکنه ماشاالله خیلی حرفه‌ای اما من واقعا الان نمیتونم مثل خودش باشم

آره بابا میگی که ترس نداری ترس نداشته باشی خیلی جلویی

انشاالله بخاطر بچم مجبورم یه سرویس قبول کرد اونم ساعت ۲۰ دقیقه به ۷ میومد ظهرم خیلی دیر میاوردش اینجا سرویس ۱و۲۰۰ هست به ما گفت ۲ تومن