یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لوبیا نفری دوقاشق سر پر ،سبزیم ۳کیلو پخته،قطعا سرخش کنی کمتر میشه،گوشتم ۳کیلو، البته اگه میخوای همین یه مدل بدی وگرنه اگه غذای دیگم باشه میتونی موادت رو کمتر بریزی
دادا من بر اساس پیمونه خودمون میگم 300 گرم لوبیا. چهار بسته گوشت خورشتی پر و پیمون. نیم کیلو سبزی تر و تازه نه از فریزر در اومده.
چهار تا پیاز بزرگگگگگگ. سه قاشق غذا خوری نمک. اگر دیدی بی نمکه میتونی موقع ای که داری ابلیموشو میریزی نمکم بریزی به اندازه لازم. دو قاشق چایخوری پررررر زرچوبه. یه قاشق مربا خوری سر صاف فلفل سیاه. آبلیمو هم اندازه چهار تا ملاقه
والا سبزی نمیشه به کیلو نگفت سه کیلو سبزی پاک نشده ۲کیلوهم گوشت گوسفندی میتونی برای خوش مزه و لعاب دار شدنش قلمم بندازی
لیمو ۷ تا عدد برای این تعداد خوبه لوبیاهم بنظرم دو نیم لیوان فرانسوی ما خودمون لوبیا زیاد میخوریم اینم بگم چربی گوشتتم خواستی بگیر بو نده پیازم ۴تا متوسط با دنده درشت رنده خورد کن یکم که طلایی شد نه خیلی زرد چوبه نمک و فلفل سیاه بزن (با پودر کاری دوست داشتی خوشمزه میکنه) بعد یکم شنبلیله خشک بهش در حد یه قاشق اضافه کن خوشمزش میکنه زیاد تفت نده تلخ میشه زیاده نریز بعدم سبزیای از قبل سرخ شدت بریز تو گوشت بعدم لوبیا و لیو ابم بریز تاجایی که بیاد به موادت زیرشم کمکن نکنم آخر بریز (میتونی یه قاشق رب انارم بزنی توش خوشمزه میشه )