2777
2789
عنوان

رفتار عجیب نی نی سایتیا

147 بازدید | 7 پست

سلام 

من اون روز تاپیکی زده بودم که به لطف کاربر عزیزی ترکید.البته من از نظر دوستان استفاده کردم و رعایت هم کردم حرفاشون رو.

اون شب عصبانی بودم و خانومای عزیز اکثرا گفتن فعلا پیامی نده که بعدا پشیمون بشی و خدا روشکر اون شب پیام ندادم 

بارها پیامی که میخواستم بفرستم(به کسی که ابروی من و خانوادم رو برده بود و تهدید جانی کرده بود)رو تایپ کردم و پاک کردم ، چون هی یاد حرف عزیزی تو سایت میوفتادم که نوشته بود اینجوری توهم شبیه اون میشی.

خلاصه حرفم اینکه اینجا واقعا کمک کننده است مخصوصا منی که جوونم و شاید اینجور حرفای دلی رو نمیتونم جای دیگه بگم و کمک بگیرم،مطمئنم کاربرایی که اینجوری اینجا رعایت بقیه رو میکنن و دل نمیشکونن خدا بیشتر هواشونو داره🥰

فقط همه جا ادمای عجیب پیدا میشن و تر خشکو باهم میسوزونن 

عجیب تر اینکه اون کاربر که 

برای من نوشته بود تو گناه کاری چون قضاوت کردی دیگران رو، ادم بدی هستی ، خدا نشناسی وتهمت زدی ( خب خانوما اینجا درسته مجازیه ولی نباید اینجوری رک دل شکوند ، کدوم امام کافری رو اینجوری مسلمان کرد؟)

برای من نوشته بود تو گناه کاری چون قضاوت کردی دیگران رو، ادم بدی هستی ، خدا نشناسی وتهمت زدی ( خب خا ...

به دل نگیر اینجا همه جور اخلاق ورفتاری هست گلم

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و به من میگفت تو باعث شدی بقیه بد بین بشن ( من هتاکی های فردی گفتم اصلنم اسم نبردم گفتم اقوامی این شکلی فحش داد من چیکار کنم )و کلی حرف دیگه که واقعا اون شب تو اون وضعیت روحی که بودم قلبم رو به درد اورد . جوابش رو ندادم ولی بعدا که تاپیک هاشو دیدم تعجب کردم

تمام تاپیک هاش روضه امام حسین و احادیث و دعا بود!!!!!! داشتم شاخ در میاوردم 

به دل نگیر اینجا همه جور اخلاق ورفتاری هست گلم

تاپیک منو ترکوند جدا ازون بیشتر ناراحت این بودم که عوض کمک به من چندین بار خواهش کردم از تاپیک برو و حالم خوب نیست در عوض صلوات میفرستم برات ، برام نوشت تو حق خوری و مال فامیلتونو خوردی!!!! یعنی متن تاپیک رو سرکوفت کرد برای من

عجیب اینکه یه ادم به شدت مذهبی نما بود . وقتی تاپیکاشو بعدن دیدم تعجب کردم فهمیدم شاید نصف ادمای اطرافمون این شکلین ، سر به مهر و با زبون در حال نیش زدن ادما