2777
2789

حدود ۲ سال پیش خواب دیدم که یه موجوداتی شبیه ج.ن

دورم هستن و میخان جونمو بگیرن

من کلی گریه و التماس که بهم ۱۰ سال وقت بدید بچم بزرگ بشه بعد جونمو بگیر 😔😔😔بعد یهو دیدم غیب شدن و منم پریدم از خواب😔

همش فک میکنم یعنی واقعا قراره بمیرم 

لطفا هرموقع گفتم لایکم کنین ممنون 😫💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر فکر کنی جذبش میکنی.. همیشه خودتو یه پیرزن سرزنده شاد که 100سالشه تصور کن... 

میخام فکر نکنم 

اما نمیدونم چرا یهو هواسم میره سمتش 

اون موقعا پیش دعانویس میرفتم ۲ دفعه رفتم که آخرش گفت همزاد داری و اینطور حرفا و همش میترسیدم 

همش میگم نکنه چون به حرف دعانویس اهمیت دادم اینجور خوابا رو میبینم 

دعا نویسا هیچی بارشون نیست همه هم بهانه همزاد رو میارن تو همه مشکلات

اونارو ولشون من

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

بیا دعا کنیم دلت اروم بشه انشالله چیزی نیست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12300184/میدونستی-اگه-چهل-نفر-در-حقت-دعا-کنن-حاجتت-برآورده-میشهبیا-توتاپیک-دل-شکسته-ها?postId=315084808

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

دعا نویسا هیچی بارشون نیست همه هم بهانه همزاد رو میارن تو همه مشکلات اونارو ولشون من

نه دیگه نرفتم توبه کشیدم 

خودمو سپردم دست خدای بزرگ و بخشنده 

نه دیگه نرفتم توبه کشیدم  خودمو سپردم دست خدای بزرگ و بخشنده

اره اونا همشون همینو میگن.

بگی گوزم در میره میگه کار همزادته

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
به شما هم گفتن ؟

اره میترسیدم و اذیتم میکردن،دعا نویسه گفت اینه.

اما یه شیخ بود قبلا تو روستامون. اون چشم سومش بازه. اومد خونه و دید گفت چیزی نیست و دارن باهات بازی میکنن😬 و بخاطری تو کوچتون خونه خرابه و خالی زیاده اینا میان همسایه دار بشید بهتر میشه.

و گفت هیچجا حتی  زیر دوش لخت مادرزاد نشو.