2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول

فرد دهن بینی هسی...ی نفرو میبینی هی میگی درموردم چی گفت چی نگف اینکارو کنم چی میشه چی نمیشه و فلان...مدتی زندگیت یکنواخت بوده از انگیزه افتاده بودی..تلاش کردی اما تا ب موفقیت و قله نزدیک شدی باز با هیجان برخورد کردیم خودتو از قله پایین پرت کردی...درحال کشمش هستی باخودت یا نیرو غریزه درونی دائما درحال چرخشی ولی نور میبینم برای آخر سر

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
دوم

انرژیت خیلییی زیاده...خیلییی...ولی از انرژیت برای سرزنش خودت بیشتر استفاده میکنید..چیزی مثل خوره یا اژدها جونتون داره میخوره انگار

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
سوم 

دوست باور مهربان و نجیب برات هس ممکنه خانواده یا هر فردی باشه...

مردی کچل و شکم دار از دور هواتو داره و نکات می‌کنه ..

اسب تک شاخ برای رسیدن ب آرزوهات همراهت میشه

دوست باور مهربان و نجیب برات هس ممکنه خانواده یا هر فردی باشه... مردی کچل و شکم دار از دور هواتو دا ...

اونکه گفتی یه چیزی انگار جونتو میخوره؟ 

خوب میشه آخرش؟  دچار بیماری اعصاب و روحی شدم یه مدت و به شدت مریض شدم

دوم

عزیزم تو فنجونت خیلی چیزا هست ولی نمیشه تایپ کرد طولانیه من ی چیز خلاصه و مختصر گفتم باز اگر وویس بود راحتتربود...فقط اینو بدون بخاطر چیزای الکی ک اصلا وجود ندارند دهنتو روحتو جونتون داری خسته میکنی

سوم 

عزیزم جدایی داشین یا من اشتباه مبکنم؟؟؟ممکنه برای نزدیکترین فردتون یاخودتون؟؟؟حالا دوستی یا بعد ازدواج؟

عزیزم جدایی داشین یا من اشتباه مبکنم؟؟؟ممکنه برای نزدیکترین فردتون یاخودتون؟؟؟حالا دوستی یا بعد ازدو ...

از همسرم که جدا شدم ولی با شخصی هم در ارتباط بودم که کات شد

از همسرم که جدا شدم ولی با شخصی هم در ارتباط بودم که کات شد

جدایی از طرف شما بوده و همسرت پشیمان بوده...تو فنجونت مشخصه کاملا