الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فرد دهن بینی هسی...ی نفرو میبینی هی میگی درموردم چی گفت چی نگف اینکارو کنم چی میشه چی نمیشه و فلان...مدتی زندگیت یکنواخت بوده از انگیزه افتاده بودی..تلاش کردی اما تا ب موفقیت و قله نزدیک شدی باز با هیجان برخورد کردیم خودتو از قله پایین پرت کردی...درحال کشمش هستی باخودت یا نیرو غریزه درونی دائما درحال چرخشی ولی نور میبینم برای آخر سر
تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
عزیزم تو فنجونت خیلی چیزا هست ولی نمیشه تایپ کرد طولانیه من ی چیز خلاصه و مختصر گفتم باز اگر وویس بود راحتتربود...فقط اینو بدون بخاطر چیزای الکی ک اصلا وجود ندارند دهنتو روحتو جونتون داری خسته میکنی
تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست