خورشیددرخشان۸ مدیر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 729 عنوان تفسیر قهوه بلدین | مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 102 پست ؟ 1402/08/02 | 21:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شوهرعمتم عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3167 خودم گفتم..البته چن نفریم شناختن مهم نیس چن خداروشکر تاپیک بدی ندارم نه عزیزم اتفاقا با افتخار بگو،خیلی هم جالب بود
خورشیددرخشان۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 729 خودم گفتم..البته چن نفریم شناختن مهم نیس چن خداروشکر تاپیک بدی ندارم مرسی گلم برات ۱۴ آیت الکرسی خوندم
خورشیددرخشان۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 729 @ملوسکتونم2 برای منم میگی عکسارو گذاشتم قبلا
ملوسکتونم2 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3322 یه خانم هست.. موهاش بلند هست ..و لاغر اندامه از اژدها و گودال فرار کردهبه موفقعیت رسیده..فال خوبی داری مشکلی داری حل میشه کامل .. کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️ ایمانِتونبویِگناهمیده………………! (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)
خورشیددرخشان۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 729 یه خانم هست.. موهاش بلند هست .. و لاغر اندامه از اژدها و گودال فرار کرده به موفقعیت ... خیر ببینی ۷ تا آیت الکرسی برات می خونم برلی ازدواجم وعده اسم چیزی نیافتاده؟
خورشیددرخشان۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 729 @مامان__رادین مرسی گلم برات ۷ آیت الکرسی می خونم
ملوسکتونم2 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3322 خیر ببینی ۷ تا آیت الکرسی برات می خونم برلی ازدواجم وعده اسم چیزی نیافتاده؟ نه گلم..فقط نیت میکنی ؟باید نیت کنی درست وقتی برگردونی که فنجان وسط سینه اس کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️ ایمانِتونبویِگناهمیده………………! (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)
خورشیددرخشان۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 729 نه گلم.. فقط نیت میکنی ؟ باید نیت کنی درست وقتی برگردونی که فنجان وسط سینه اس آره نیت می کنم