2777
2789

مدیرگروهمون به شدت عصبیه و خیلی آدمو تحقیر میکنه من برا یه کارکوچیکم اگه برم پیشش الکی دادو بیداد میکنه و آدمو تحقیر میکنه واقعا حرف زدن باهاش برام مثل جهنمه بعد حرف زدن باهاش تپش قلب میگیرم و تاچندساعت حالم بده ازطرفیم هم به خاطر سن و سالش هم به خاطر اینکه یه جورایی تا فارغ التحصیلی روم بهش میفته نمیتونم جوابشو بدم وهمین بیشتر عصبیم میکنه مثلا صبح باهاش حرف زدم ولی هنوز ذهنم درگیر حرفاشه مثلا بهم میگفت فقط به حرفام گوش میدی یا میفهمی چی میگم؟😐بهم میگفت نفهم درصورتی که من معدل الف کلاسم😐😑

شماباهمچین آدمی چه برخوردی میکنید؟حالم ازش بهم میخوره دیگه😭

تازه جالبه بدونید دکترای روانشناسی هم داره و تو این شهر روانشناس و درمانگر معروفیه😐😐😐😐

خیلی برام پیش اومده

فقط به نتیجه نهایی نگاه میکنم ک قراره چی ازش بدست بیارم

اصلا رفتاراش برام اهمیتی نداره 

اصلا و ابدا

فقط دوس دارم پیشرفت کنم و ازش یاد بگیرم به هر بهاییی

بهشت را به بها دهند نه بهانه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون یه قرص آرامبخش صبح ، یکی شب برا خودش تجویز کنه بهتره تا اینکه درمانگر بقیه باشه ،ببین اون مراجعین چی میکشن 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
همون یه قرص آرامبخش صبح ، یکی شب برا خودش تجویز کنه بهتره تا اینکه درمانگر بقیه باشه ،ببین اون مراجع ...

وای دقیقا منم هربار میگم خاک تو سر اونی که میره پیش این مشاوره

من تاحالا تو عمرم همچین آدم بی ادب و عصبی مزاجی ندیدم اصلا رفتارش یه جور عجیبی تهوع آور و حال بد کنه😐

خیلی برام پیش اومده فقط به نتیجه نهایی نگاه میکنم ک قراره چی ازش بدست بیارم اصلا رفتاراش برام اهمی ...

دلم میخواد جوابشو بدم ولی دستم بستس آخه به چه حقی بدون دلیل به من توهین میکنه اصلا برام قابل تحمل نیست

وای دقیقا منم هربار میگم خاک تو سر اونی که میره پیش این مشاوره من تاحالا تو عمرم همچین آدم بی ادب و ...

این خودش قدرت اینو داره که تا یکسال استرس و افسردگی به جونت بندازه جوری که هیچ قرصی خوبت نکنه ،گمونم مراجعینش با یه بیماری روحی روانی میرن پیشش با چندین مدل دیگه از پیشش برمیگردن ،آنقدر سمه حرفاش گوشت باید با اسید بشوری 

این خودش قدرت اینو داره که تا یکسال استرس و افسردگی به جونت بندازه جوری که هیچ قرصی خوبت نکنه ،گمونم ...

وای خدا فقط لعنتش کنه من آدم خیلی راحتیم تاحالا تو عمرم انقدر برا حرف زدن باکسی استرس و درد تحمل نکردم کاریم از دستم برنمیاد فقط خداکنه زودتر فارغ التحصیل بشم ازشر این ملعون راحت بشم😭

وای خدا فقط لعنتش کنه من آدم خیلی راحتیم تاحالا تو عمرم انقدر برا حرف زدن باکسی استرس و درد تحمل نکر ...

اتفاقا یه استاد بداخلاق مضطرب ما داشتیم انقدری که منفی بود داغون شدیم از دستش و همون ترم من به شکل عجیبی استرسی شدم و از همون سال سه سال میگذره هنوز اون آدم سابق نشدم 

اتفاقا یه استاد بداخلاق مضطرب ما داشتیم انقدری که منفی بود داغون شدیم از دستش و همون ترم من به شکل ع ...

منم هروقت بااین حرف میزنم تا چند روز مضطربم م۲لا امروز که باهاش حرف زدم از صبح حالم بده فکرکنم آخرش از دستش دیوونه بشم😩

منم هروقت بااین حرف میزنم تا چند روز مضطربم م۲لا امروز که باهاش حرف زدم از صبح حالم بده فکرکنم آخرش ...

خیلی رو خودت کار کن که برات مهم نباشه حرفاش فراموش کن و بعدش سریع برو بیرون بگرد خرید کن یا مشغول کاری شو و به مسخره بگیر حرفاشو تو ذهنت و بخند که قدرتشون کم بشه تو ذهنت