2777
2789

از صبح کارگر اومده همه جا رو تمیز کرده ۲ ۳ ساعته رفته انگار بمب ترکوندن تمام کمد و اسباب بازیاشو ریخته تو خونه باید گوشت خرد و آماده کنم برنج پاک کنم دسر های نهار فردا رو استارت بزنم  دخترم نخوابید امروز هر کاری کردم تموم کارام مونده چون شیطون و بازیگوشه میترسم ازش غافل شم

هیچ کمکی هم ندارم همسرم هم ۱۱ میاد ....اومدم نی نی سایت  من چکار کنم؟ 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورشو بالش بچین خونه بازی کنه 

بگو خونه تو تمیز کن میام مهمونیت 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

خب چرا اومدی اینجا وقتی این همه کار داری بروووو ب کارا برس اینجاااا هیچییییی توش نیییییی... بروووو بای بای

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

عزیزم وقتی مهمونا چند روز میمونن دیگه برای هر وعده و هر روز نیاز ب دسر و چند نمونه غذا نیست همون یکی. دو وعده ی اول کافیه غذا ی نمونه بذار و اگر مهمونا هم خواستن کمکت کنن اجازه بده مون داری با بچه کوچیک واقعاً سخته 

دخترت رو هم بیار کنارت کمکت کنه بهش بگو بازی کنیم 

همینکه بشینه کنارت میتونی به کارات برسی... 

تو یه سینی کوچیک برنج بریز بذار جلوش بگو پاک کنه تا اون بازی کنه تو برنجا رو پاک کن و گوشت خورد کن

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
همه کاراتو به اولویت بنویس انجام دادی خط بزن 

اصلا دخترم نمیزاره تکون بخورم ۱۹ ماهشه دو دقیقه نمیتونم ولش کنم 

اگه عصر میخوابید مثل هر روز به کارام‌میرسیدم امروز نخوابید  

خب شما بجای سایت برو کارایی مثل گوشت و برنج رو آماده کن 

دخترم یه جا واینمیسته دور خونه دنبالش میچرخم بازی میکنه 

با کلی زحمت اتاقشو مرتب کردم اینجوری بهم ریخته دیگه اصلا دست و دلم به مرتب کردن دوباره نمیره

دورشو بالش بچین خونه بازی کنه  بگو خونه تو تمیز کن میام مهمونیت

کاش بزارمش تی وی ببینه عذاب وجدان میگیرم امروز زیاد دیده که به کارام برسم