2777
2789

منم این سوال دارم البته تو زاهدان احساس میکنم  پسر سه ساله ام عادی نیست  اعصبی خیلی لجباز و حرفم نمیزنه بجز چندتا کلمه 

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ببرش دکتر 

دکتری سراغ ندارم ولی باید ببرم دکتر اطفال اینهمه وقته میگم شوهرم میگه نه خوبه ولی خیلی کارای عجیبی میکنه من که یک بچه قبلش داشتم و توخانواده شلوغی بودم یه عالمه خواهر زاده برادرزاده دارم ندیدم مس این عجیب باشن خیلی منومیزنه اب میپاشه رومون میشکنه ظرف هارا بچه ای که بعد هشت سال انتظار خدا بهم داد همش دارم براش غصه میخورم 

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 
ببرش مهد کودک هم زبونش باز میشه هم بیتابیش کم میشه 

اصلا من مهدکودکی‌که واسه سه ساله ها باشه ندیدم و فک نکنم این کنار بیاد باکسی 

خودت ببرش عزیزم میدونم چی میگی گلم خیلی سخته خداحفظش کنه برات

ممنون گلم بنظرت درمان میشه اخه بچه سه ساله نمیشه دارو داد و من هرچی از هرراهی وارد میشم اروم نمیشه حرف گوش نمیده حرف نمیزنه ولی با عکسل عمل هاش متوجه میشه متوجه میشه و پوشکش میکنم بااینکه سه سالشه نمیره دستشویی بلده ولی لج میکنه 

اصلا من مهدکودکی‌که واسه سه ساله ها باشه ندیدم و فک نکنم این کنار بیاد باکسی 

پس مادرای شاغل بچه هاشونو کجا میزارن؟ اینجا نوزاد شیرخوار میزارن مهد بگردی پیدا میکنی منم خیلی گشتم 

پس مادرای شاغل بچه هاشونو کجا میزارن؟ اینجا نوزاد شیرخوار میزارن مهد بگردی پیدا میکنی منم خیلی گشتم& ...

شیاد توشهر مانیست ولی منم نمیتونم اینو بذارم جایی اصلا نمیشه خیلی باید مواظبش بود