2777
2789

میشه کمکم کنین ممنون

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد

پسر من حفظ کرد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من حفظ کرد

یعنی پس الزامیه که حفظ کنن پسرها هم؟

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد
پسرم کلاس سومه حفظ کردن این یک ماه 

ممنونم گلم 

یعنی پس الزامیه که حفظ کنن پسرها هم؟

معلم پسرم که الزام کرده بود

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

این چیزا فقط با تکرار زیاد درست میشه....پسرمن از ۴ سالگی کامل نماز اذان اقامه رو حفظ شد ن با اموزش ما فقط با تکراری ک کنار باباش می ایستاد

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
این چیزا فقط با تکرار زیاد درست میشه....پسرمن از ۴ سالگی کامل نماز اذان اقامه رو حفظ شد ن با اموزش م ...

بله درسته ، میخواستم بدونم که چون داخل قرآنشون آموزش نماز هست و دخترها باید یاد بگیرن چون به سن تکلیف میرسن اما پسرها این سن سنِ تکلیفشون نیست باید یاد بگیرن یا نه

مرسی از همتون گلها

خدا بچه هاتونو براتون حفظ کنه