2777
2789

سلام من اتبا هستم دخترم دوماهشه ب پروتین گاوی حساسیت داره😭 شیر خشک اپتامیل پپتی میدادم بهش شیر خشکش تموم شده هیچکدوم از داروخانوها شیر خشک بدون کد بهم نمیدن دفتر کفالتم تا هفته بعد کد نمیده کسی هست بتونه بهم کمک کنه با کد ملی کودکش  ی شیر خشک برا دخترم بگیرم لطفا🙏بچم از دیشب تاحالا شیر نخورده یکم شیر خشک نان پیدا کردم بهش دادم بالا اورد 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید از کجا فهمیدید به پروتئین گاوی حساسیت داره؟ تو دی جی کالا اینا نیس؟ خیلی ناراحت شدم براش😔

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بله ،باید کد ملی بدی ،تا. بهت شیر خشک بدن 

برو دارو خونه بچه رو هم ببر شاید دلشون بسوزه بهت شیر خشک بدن 

حالا انشالله که پیدا میکنی ،ولی تا اون موقع بچه رو گشنه نگه ندار ،یکم آبجوش نبات،نشاسته رقیق درس کن ،یکم بهش بده ،گشنه باشه قندش میفته ،

بله ،باید کد ملی بدی ،تا. بهت شیر خشک بدن  برو دارو خونه بچه رو هم ببر شاید دلشون بسوزه بهت شی ...

از دیشب ب هر دری زدم کسی دلش نمیسوزه😭اینقد گریه کردم ک دیگه اشکم خش شد 

فقط این قانون برای اتباع هست؟ اصلا نمیدونستم با کدملی شیرخشک میدن یعنی آزاد نمیدن؟یا هزینه ها فرق ...

نه برا همس ی مدته اینجوری شده سری قبل ک شیر خشک گرفتم اونم با صد بدبختی پیدا کردم اصلا پیدا نمیشد کد نمیخواست الان کد میخواد