2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ من همش تو رختخوابم

اشتباه میکنی پیاده روی اروم اروم باعث میشه گاز از رحمتون خارج بشه و بدن هم به حالت عادی برگرده .شیاف دیکلوفناک بزن و سعی کن ی کم راه بری

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من انجام دادم ۵ماه پیش فقط وقتی به هوش اومدم درد شدید داشتم روزای بعدش دیگه درد نداشتم 

بعدش چندروز استراحت کردی؟

فصل سرد انجام دادی یا گرم؟

اولین پریودت چندوقت بعدش بود وایا خونریزیش زیاد بود یاکم؟

خواهش میکنم اینارو بگو🌹❤

مگه گاز تو رحمم هس؟؟؟؟🤔🤔🤔

بله با ی دستگاه گاز میدن تورحم که اجزای داخلش راواضح ببینن برای همین درد میوفته زیر دنده ها 

بعدش چندروز استراحت کردی؟ فصل سرد انجام دادی یا گرم؟ اولین پریودت چندوقت بعدش بود وایا خونریزیش زی ...

من ۲۴ساعت استراحت کردم ولی تا دوهفته به هیچ عنوان نباید نزدیکی داشته باشی تابستون انجام دادم نه خونریزی مثل پریودیای قبل بود

یاخدا من پاهام خ درد میکنه

اگه پیاده روی کنی فردا یا پس فردا خوب میشی .عمل ب این راحتی انجام دادی پس خدارحمتون کرده عمل سخت نبوده وگرنه دوماه میخوابیدی😂

من ۲۴ساعت استراحت کردم ولی تا دوهفته به هیچ عنوان نباید نزدیکی داشته باشی تابستون انجام دادم نه خونر ...

بعد از یه روز ینی خودت همه کاراتو کردی مث قبل؟

موعدت دقیق بود ؟

میگن پریود ممکنه جلو عقب بشه چون دستکاری کردن داخل رو

بعد از یه روز ینی خودت همه کاراتو کردی مث قبل؟ موعدت دقیق بود ؟ میگن پریود ممکنه جلو عقب بشه چون د ...

اره خودم کارامو میکردم چون واقعا بعدش درد نداشتم به نظرم اگه میتونی یه سر به دکترت بزن ببین دردت واسه چی هست