2777
2789

ولی ما تو آپارتمانیم. گربه که موهاش می ریزه و ما نمازخونیم. برا پرنده ها خیلی دلم می سوزه که بمونن تو قفس در حالی که بال پرواز دارن، فقط چون خوشگلن تو قفس می مونن که ما لذت ببریم و به نظرم اگه اینکارو کنم اون دنیا حتما جلومو می گیرن. یه مدت جوجه خریدیم بالکن بو می گرفت و دادیم رفتن. چه پیشنهادی دارید؟ چیکار کنم از فکرش بیاد بیرون؟ یه پیشنهاد جایگزین دارید؟

خرگوش

تاپیکم رو ببینید 

بابام هنوزم ب خونه برنگشته😔😔😔

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بریزه موهاش. نجس که نیست

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

اسی، اصلا جدا از همه مسایل بهداشتیش،بچه که عادت کنه بهشون،چون اونا حیوونن عمر کوتاهی دارن یوقت بمیرن بچت ضربه روحی میخوره،

پس همین الان اجازه نده بهشون بهتره

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

طوطی بخر

میتونی پنجره ها رو ببندی اونو آزاد بزاری

در قفسش بازه هروقت دلش میخواد میگرد

بچه وقتی میخواد بهانه نیار واسش بخر 

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊