2777
2789
عنوان

بچه ها دخترم خیلی دلش حیوون خونگی می خواد

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرگوش اصلا نخر

ابجی من خرید هعی میپرید اینطرف اونطرف میرفت بهم میریخت  اشپز خونه رو...

همین خوکچه بگیری خوبه

چیزی ک پاین شهر بهش میگن بی ناموسی... بالاشهر بهش میگن ازدواج سفید.. پول همه چیزو قشنگ میکنه 😏😏😎
خب می گم چیکار کنم از فکرش بیاد بیرون، یه پیشنهاد جایگزین

لاک پشت براش بگیر تجربه من میگه از همه اسون تر و تقریبا  کم هزینه تره 

بچه من توسال های مختلف اکواریوم  فنچ  مرغ عشق  لاک پشت  گربه و همستر  نگه داشت همه باهم نه ها تودوره های مختلف تک تکی  الان دیگه خودش دوست نداره کاملا اشباع شده و چون مسئولیتش کامل با خودش بوده فقط گوگولی بودن رو نمیبینه ماجراهای پشتشم میدونه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
خونت مورچه نداره؟ من وقتی کم میارم (اونم خیلی حیوون خونگی دوس داره) به پسرم میگم ما حیوون خونگی دار ...

نه کلی داشتیم همشون اثاث کشی کردن رفتن🤣 دخترم میگه کاش همون مورچه داشتیم

دستشوییش نمی ریزه این ور اون ور خونه؟

بعضیاشون نه

ولی بعضیاشون میریزن

نمیدونم به تربیت مربوطه یا چی

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
نه چیزی ک نجس نیست به لباسم بچسبه نماز باطل نمیشه ، مگ مرجع تقلیدتون کین؟

اینو همه گفتن، موی حیوانات حرام‌ گوشت مثل سگ و گربه و خرگوش و... رو لباس باشه نماز باطله. بدجورم‌ می چسبن یه مدت تو حیاطمون گربه بود کلی درگیر بودیم