2777
2789
عنوان

طلاق

503 بازدید | 47 پست

سلام من ۱۸ سالمه و بچه طلاقم

من چندماهه عقد یکی شدم و در دوران نامزدی هستیم

عقد ما سنتی بوده و من این اقا رو دوسش ندارم تقریبا یه اجباری تو نامزدی من بوده و بعد چندماه هیچ علاقه ای بهشون ندارم و از نظر عقاید اصلا به هم نمیخوریم

هیچ کسیم ندارم که پشتیبانیم کنه واقعا نمیدونم چیکار کنم خیلی دارم اذیت میشم

خیلی حرفا هست که بزنم متوجه میشین چقد فشار رومه ولی از حوصله همه خارجه 

بگین لطفا چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با پدرم زندگی میکنم دخالت بیجایه نامادریم زندگیمو بهم ریخت بهم وصله بدی چسبوند بخاطر ابرویه پدرم سکوت کردم

با نامزدمم صحبت کردم ولی گوشش ب حرف نمیره و حرف خودشو میزنه

نامزدت چطوریه حالا ؟؟ اگر آدم خوبیه معتاد نیس شغل و درآمدش خوبه بمون بابا برای خودت کسب درآمد کن میخوای جدا شی چیکار کنی باور کن مردای دیگم همینن همشون سرو ته یه کرباسن بفکر خودت باش 

چن ماهه عقدین؟هیچ علاقه ای؟ مشکلتون حاده یا قابل حله؟

تقریبا نه ماهه عقد کردیم و واقعا نمیتونم باهاش کنار بیام برایه درس خوندن اذیتم میکنه به همه چیم گیر میده هیچ دوستی برام نمونده با همشون قطع رابطم افسرده شدم اصلا اجازه ندارم تنها جایی برم یا حتی حرفه ای یاد بگیرم

نامزدت چطوریه حالا ؟؟ اگر آدم خوبیه معتاد نیس شغل و درآمدش خوبه بمون بابا برای خودت کسب درآمد کن میخ ...

همون دیگ اجازه انجام کاریو بم نمیده کلا خانوادشون میگن زنو چ ب درس خوندن و کار کردن فقط بشینه خونه ب شوهرش برسه

و روحیه مستقلی دارم احساس پوچی و بی خاصیت بودن میکنم با این حرفا کنار نمیام