2777
2789

موقع پوشک عوض کردن خیلی جیغ میکشه  سنتی ختنش کردم  هنوز خیلی قرمزه نمیدونستم اینجوری دردمیکشه   دارم عذاب میکشم باهاش    ازتجربه هاتون بگید توروخدا  طبیعیه درد کشیدنش  یا کار خاصی باید بکنم     امروز روزخمش پماد تتراسایکلین زدم چون پانسمانش ودیروز باز کردم    تاقبلش روپانسمان پماد میزدم  

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه طبیعی نیست. پسر من اصلا درد نداشت یادم نمیاد. داروی مسکن نداده؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

تو روخدا یه راهکاری بدین  خیلی میترسم    دیشب برای اولین بارشستمش  جیغای وحشتناک میزد  ۲۰ روزشه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
نه طبیعی نیست. پسر من اصلا درد نداشت یادم نمیاد. داروی مسکن نداده؟

استامینوفن  ویه شربت   وهمین پماد تتراسیکلین

عزیزم اگه منظورت از سنتی اینه که حلقه انداختن خوب میشه بستگی داره چند ماهش باشه پسرای من هر دو شون زیر یه ماه ختنه شدن و اصلا درد نفهمیدم ولی تا میتونی با شامپو بچه تو لگن کف درست کن روز یک الی دو بار پسرت و بذار بشینه تو لگن اینطوری باعث میشه زودتر حلقه اش بیوفته انشالا زودتر خوب میشه

تو روخدا یه راهکاری بدین  خیلی میترسم    دیشب برای اولین بارشستمش  جیغای وحشتناک ...

مجدد ببردکترخودش ببینه فعلاهم استامینوفن بهش بده اگردرد داره تامیبری

دارو اینا نداد برای اینکه زودترخوب بشه

استامینوفن  ویه شربت   وهمین پماد تتراسیکلین

ببرش دکتر چک کنه پس. نباید اینجوری باشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....