2777
2789
عنوان

فرشته رو انتخاب میکنی یا شیطان؟

482 بازدید | 39 پست

حواست باشه! 

احساسی تصمیم نگیر! 

بیا فرض کنیم هیچ جهنمی در کار نیست... 

حالا شیطانو قبول میکنی و ازاد زندگی میکنی یا

فرشته رو و پایبند به تمام قوانین ها؟ (عبادت خدا، مشروب نخوردن، خیانت نکردن و....) 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

وا کسی نی😐

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

فرشته چون از خیانت خوشم نمیاد، مشروبم نخوری نمیمیری. از بودن با آدمای مهربون، خنده رو، و انجام خوش گذرونیایی که حد و حدود داشته باشه و با هم بخندیم بیشتر خوشم میاد.

حد تعادل

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرشته 😍

زندگی پاک و زیبا 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

خودم با وجود جهنم شیطانو انتخاب کردم🖤👌🏻

😔

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

فرشته چون از خیانت خوشم نمیاد، مشروبم نخوری نمیمیری. از بودن با آدمای مهربون، خنده رو، با خوش گذرونی ...

گناه خیلی چیزا میتونه باشه... 

نه فرشته ن شیطان 

انسانیت روانتخاب میکردم 

کارهایی ک عقلم میگه درسته روانجام میدم همیشه کاری هم ب درست وغلط بودنش ازنظر شرع وقانون ندارم من نگاه نامحرم نمیکنم نت بخاطرگغته  دین چون دوست ندارم شریک زندگیم کسی روبینه من حق کسیونمیخورم چون نمیخوام کسی حق منپک هزارجورزحمت کشیدم براش روبخوره من به همه کمک میکنم تاتوسختیام همه کمکم کنن

نمی‌دونم راستش اگه همه بخوان شیطان باشن که خودمم دلی میخوام دیگه دنیایی نمیمونه همه همو اذیت میکنن و ...

همین الانشم همه اذیت میکنن

پس چرا فکر میکنی من شیطان شدم؟ 

در کل نی نی سایتیا عجیبن

تو سایت کلی به ادم بدا فحش میدن

بعد من تو خصوصی از یه کار بدم تعریف میکنم دلداریم میدن:///

تازه اینجاش باحاله که میگن: ما خودمونم اینکارو کردیم

فرشته

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بله من در هر حالت خدا رو انتخاب میکنم که منبع خوبی هاست و تجربه ثابت کرده درست زندگی کردن زندگی شاد تری برا آدما میسازه و منظورم شادی واقعیه نه زود گذر الکی، من با مطالعه کتاب های مختلف و خوندن و شنیدن تجربه های دیگران و البته تفکر در همه اینا و مخصوصا آیات قرآن به این نتیجه رسیدم، میتونی شما هم امتحان کنی  

😔

🖤🙂

هیچ کدوم عقل خودمو انتخاب میکنم 

ربطی نداشت