2777
2789
عنوان

فرشته رو انتخاب میکنی یا شیطان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 39 پست
بازم هیچکدوم چون هیچ کس نه سیاه مطلقه نه سفید مطلق

به نظر من میتونن باشن😅

ولی بدیه دنیا اینه که هیچکس نمیدونه چی دقیقا درسته... 

اصلا ایا فرشته و شیطانی وجود داره یا نه؟ 

جهنم؟  و.... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
به نظر من میتونن باشن😅 ولی بدیه دنیا اینه که هیچکس نمیدونه چی دقیقا درسته...  اصلا ایا فرشته ...

نظرم اینه که وقتی هیچکس نمیدونه چی درسته چی غلط سعی نکنیم اون چیزی رو که خودمون بهش باور کنیم حقیقت مطلق بدونیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولش فرشته بودم فکرنکنم دیگه بشه

هیچ وقت دیر نیست مگر تا مرگ بعدشم ما فرشته نیستیم انسانیم و توانایی مخصوص یادگیری و انتخاب رو داریم و البته اگه واقعا بخوای و اراده کنی میشه، میدونی طبق تجربه میگم، توبه کردن و درخواست راهنمایی واقعا انرژی منفی رو از آدم میریزه بیرون اگه از ته دل باشه و بعدش یه احساس سبکی خاص داره که بعد حس میکنی کم کم داری با انرژی مثبت پر میشی و حس آرامش و شادی خاصی داره که دقیقا نمیتونم توصیف کنم براتون ولی برای من که شگفت انگیز بود و هست، گلم امیدوارم تجربم به دردت بخوره، میتونی امتحان کنی زمان زیادی نمیبره ولی میارزه 😁

میفهمم  هیچ گناه دیگه ای نداری که با خودت بگی اه کاش فلان چیز ازاد بود؟

آزاد از لحاظ قانون داریم 

از لحاظ شرع داریم

از لحاظ عرف جامعه داریم

واز لحاظ انسانیت و وجدان هم داریم

سه تای اولش هیچی چون از لحاظ قانون و شرع ک مجازات شدم مثل خلاف رانندگی و دوستی با نامجرم پس قانون و شرع رو زیر پا گذاشتم 

چند بار مشروب خوردم خوشم نیومده

ولی بخاطر ندارم تابحال کاری خلاف 

💤💃🍃