2777
2789
عنوان

امروز خیلی ناراحت بودم کل روز😔

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا یه چیزی گفته برا خودش اصلا خودتو ناراحت نکن گلم می‌دونم الان بخاطر هورمون های بارداری روحیه ...

اره واقعا هرروز خداروشکر میکنم که با اولین اقدامم باردارشدم و الانم جنسیتش همونیه که خیلی بخاطرش ذوق دارم

بااینکه خودمم میدونم قصدش ناراحت شدن منه ولی بازم ناراحت میشم😂🤦🏻‍♀️روانی شدم

اتفاقا برعکسه  من سر هر دوتا بچم که دخترن خیلی خوشگل شدم همه فکر میکردن بچه هام پسره اما خواه ...

اره خودش که زشته😅این نظرو اون داد که منم میگما اگه از نظر اون من زشتم پس اونم زشته

ولی واقعا زشت نشدم😞از اول بارداریم همسرم و مادرم اینا میگن خیلی خوشگل شدی صورتت خیلی روشن شده

من حاضرم شبیه میمون شم دختردارشم توام میگقتی ایشالا شماام زشت بشی ولی بارداریتو ببینم یا اگر دختری ...

اره والا باید اینجوری میگفتم،خیلی زشته ادم به زن حامله بگه خیلی زشت شدی🤦🏻‍♀️با چه رویی این حرفو میزنن من واقعا درک نمیکنم

خودش هنوز میگه من بچه نمیارم تا ۶ ۵سال

اتفاقا من خیلی نازشدم توبارداری بچمم دختر بود بعدشم اصلا این حرفارو به شوهرنزنین

خیلی ناراحت بودم گفتم😐ولی از حق نگذریم اون ازاول بارداریم میگه خیلی خوشگل شدی،چهرت نورانی شده،خیلی ناز شدی.الانم همینارو میگفت و میگفت حسودی کرده گفته

اره والا باید اینجوری میگفتم،خیلی زشته ادم به زن حامله بگه خیلی زشت شدی🤦🏻‍♀️با چه رویی این حرفو می ...

نگفتی فدا سررررتتتت

نمیفهمه زن حامله حساسه دیگه

بخدا بدونی من چقدررررر دارم برنامه میچینم بچم دختر باشه

البته پسرم بشه خداروشکراااا

ولی هرخونه یه پرنسس میخواد

کاربری سوممه تازه وارد نیستم  
میگن دختر زیبایی مادرشو میکشه برای خودش البته خرافاته ببین کجا ازت کینه داشته اینجا خودشو خالی کرد ...

از خیلی جاها کینه داشته😅واقعا از رو حسودی گفته ولی خیلی ناراحت شدم😞

نگفتی فدا سررررتتتت نمیفهمه زن حامله حساسه دیگه بخدا بدونی من چقدررررر دارم برنامه میچینم بچم دختر ...

واقعا نمیفهمه ها

صبح داشت البالو میخورد،با یه ولعی داشت میخورد یه تعارف مگه کرد؟بعداز ظهرش رفتم بیرون خریدم خوردم.من چیزای ترش و شور میخورم خودش میدونست ولی یه تعارف نزد بهم منم به روم نیاوردم اصلا

هر حرفی ام دلش میخواد میزنه نگا نمیکنه ببینه ناراحت میشم یا نه

من و همسرم از خدامون بود بچمون دختر بشه چون واقعااا دختر یه نعمت دیگه ایه

اره دفعه بعد میگم😐

بعضی از ادما انگار اینه دستشویی ان 

چقد جوش زدی لاغر شدی چاقی بینیت خوب نی

ولی وقتایی ک ازشون ایراد بگیری لال میشن

وقتی به کسی اهمیت بدی آسیب دیدن ازون شخص هم جزوی از زندگیت میشه :)
بعضی از ادما انگار اینه دستشویی ان  چقد جوش زدی لاغر شدی چاقی بینیت خوب نی ولی وقتایی ک ازشون ...

تازه کلی حرف درمیارن پشت سرت که اره فلانی نفهمه حرفایی میزنه که بهش مربوط نیست و هزارتا ایراد جدیدم ازت میگیرن😅والا بخدا