2777
2789
عنوان

امروز خیلی ناراحت بودم کل روز😔

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 69 پست
واقعا نمیفهمه ها صبح داشت البالو میخورد،با یه ولعی داشت میخورد یه تعارف مگه کرد؟بعداز ظهرش رفتم بیر ...

اینی که میگی نزدیکه که هی میبینیش؟

اگر از فامیل شوهره با لوس شدن و یه ذره بغض به شوهرت بگو(با غرغر نگیا با مظلومی بگو)

اگر فامیل خودته که به‌موقع اش درست و حسابی بشور پهنش کن

کاربری سوممه تازه وارد نیستم  
من احمقم احترام نگه میدارم،ولی دیگه نگه نمیدارم

نمیگم بی احترامی کن عزیزم 

میگم توپو پاس بدهتو زمین خودش با احترام

مثلا گفته بچت دختره زشت شدی خودت بگو فعلا سونو نرفتم فک نکنم زشت شده باشم مث همیشه ام راستی شما چقد چروک انداخته صورتت ناراحت شدم براتون

وقتی به کسی اهمیت بدی آسیب دیدن ازون شخص هم جزوی از زندگیت میشه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیگم بی احترامی کن عزیزم  میگم توپو پاس بدهتو زمین خودش با احترام مثلا گفته بچت دختره زشت شد ...

خواهر اینیکه میگم از خودم کوچیکتره چندسالم😩ولی حتما از دفعه های بعد اینجوری بهش جواب میدم جایگاه خودشو بدونه

اینی که میگم خواهرشوهرههههه🤣🤣

وای وای وای خواهر شوهر چرا اینجوری میشه؟

خواهر شوهر منم تا قبل ازدواج پدر منو در اورد

یبارم باعث ضد تا مرز طلاق بریم😂

بگرد یه شوهر براش پیدا کن راحت شی

تازه کلی حرف درمیارن پشت سرت که اره فلانی نفهمه حرفایی میزنه که بهش مربوط نیست و هزارتا ایراد جدیدم ...

من بعد ۵سال زندگی مشترک داشتن خیییلی از مشکلات ازدواج فامیلی الان فهمیدم ک حرفمو باید بزنم تو روشون بعدم خودم سریع شاکی بشم و ناراحت ک اونا سکوت کنن  از کولی بازی خخخ

وای وای وای خواهر شوهر چرا اینجوری میشه؟ خواهر شوهر منم تا قبل ازدواج پدر منو در اورد یبارم باعث ض ...

واای این شوهرم دارههه🤣🤣🤣

ولی اصلا خونه ی خودش نیست همش خونه ی ماهاست

خواهر اینیکه میگم از خودم کوچیکتره چندسالم😩ولی حتما از دفعه های بعد اینجوری بهش جواب میدم جایگاه خو ...

بطور مثال گفتم چروک شما ایراد دیگ بگیر 

شاکی ام شد اصرار کن واه مگ دروغ میگم خب این مدلی

من بعد ۵سال زندگی مشترک داشتن خیییلی از مشکلات ازدواج فامیلی الان فهمیدم ک حرفمو باید بزنم تو روشون ...

😂😂😂😂

من میگم بخاطر همسرم مثلا کوتاه بیام چیزی نگم،ولی جنبه ی کوتاه اومدن ندارن مثل شما باید باشم😂

بطور مثال گفتم چروک شما ایراد دیگ بگیر  شاکی ام شد اصرار کن واه مگ دروغ میگم خب این مدلی

وای نگاه کنی تو عروسیش شبیه عروس مردگان شده بود درحدی که مرد جماعت از میکاپ و شنیون سردرنمیارن دیگه ولی شوهر من میگفت وای اونو چرا انقد زشت کرده بودن

ولی از میکاپ عروس من ایراد میگرفت میکفت اصلا خوشگل نشده بودی😐هی ازمن میپرسه من قشنگ شده بودم؟میگم اره بابا درحالیکه باید ایراداشو بگم مثل خودش

خیلی خنگم من

😂😂😂😂 من میگم بخاطر همسرم مثلا کوتاه بیام چیزی نگم،ولی جنبه ی کوتاه اومدن ندارن مثل شما باید باش ...

وقتی کوتاه بیای ب اسم همسر همش حرص میخوری 

یا ابلفضل این بعد ازدواج همش نیاد😂 بچه نداره؟شاید حسادت اونو‌میکنه

نه قبل من عروسی کرده ولی بچه نداره

به من تبریکم نگفت فهمید باردارم،گفت وا بعد من عروسی کردین چرا زود اوردین

نه قبل من عروسی کرده ولی بچه نداره به من تبریکم نگفت فهمید باردارم،گفت وا بعد من عروسی کردین چرا زو ...

میگفتی ببخشید من یادم رفت قبل...شدن همسرم با شما تماس بگیرم محل تخلیه رو بپرسم

ملت چه رویی دارن

بخدا صحبت راحب اینکه بچه دار شین چرا بچه دار شدین چرا بچه دار نمیشین خیلیییی بده

چجوری روشون میشه؟

وای نگاه کنی تو عروسیش شبیه عروس مردگان شده بود درحدی که مرد جماعت از میکاپ و شنیون سردرنمیارن دیگه ...

دقیقا منم یکی از فامیلام همین قد خودشیفتس خودشو میکشه لاغر بشه اما از من ک لاغرم ایراد میگرف چن بار تکرار کرد گفتم اگ لاغری بده چرا خودتو جر میدی تا مث من لاغر شی 

گف اخه ب من میاد ب تو نمیاد لاغری 

منم گفتم اخه تو ک شوهرم نیستی یا خودم نیستی من خودمو دوس دارم از طرف شوهرمم الکی گفتم شوهرمم میگ متفرم از زنای چاق ک شکم پهلو دارن گفتم توام خودتو لاغر کن شوهرت میشه میگ من بدم از زن جاق میاد 

خاس جونش در بیاد