2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییییی منم مث توامممم فک کردم فقد من رویا پردازی میکنم 🤣🤣🤣

نه واقعا خیلی خوبه من هر فیلمی میبینم کارکترایی که خوشم میادو جایگزین داستان خیالیم میکنم

My body is a work of art he eaten this van Gogh 🎨🗿
نه واقعا خیلی خوبه من هر فیلمی میبینم کارکترایی که خوشم میادو جایگزین داستان خیالیم میکنم

اره قبلا برای من خیلی لذت بخش بود الان از اینم بدم میاد بهم لذت نمیده ولی بازم بزور انجامش میدم

دقیقا یکی حالت منو داره بالاخره...از ترس تنها شدن و فکر و خیال و خاطرات بدم تا ثانیه‌ای که خاب تو چشام نیاد نمیتونم کنار بزارمش🥺

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙
از چی ناراحتی ؟ من فکر و خیال میاد سراغم حالم بد میشه

یخورده شرایطم بهم ریخته نمیتونم برای زندگیم تصمیم بگیرم موندم چیکار کنم هر چی هم فک میکنم به نتیجه نمیرسم

یخورده شرایطم بهم ریخته نمیتونم برای زندگیم تصمیم بگیرم موندم چیکار کنم هر چی هم فک میکنم به نتیجه ن ...

درست مثل من ، بعد دوسه سال جمع کردن و صرفه جویی واسه اینکه خونمونو عوض کنیم حالا فهمیدم نمیشه و باید بیخیالش بشم ، واقعا حالم گرفته اس ، کاش فقط پونصد تومن پول داشتیم ....

متاهل هستم
درست مثل من ، بعد دوسه سال جمع کردن و صرفه جویی واسه اینکه خونمونو عوض کنیم حالا فهمیدم نمیشه و باید ...

عزیزدلم میدونم چقدر سخته زمان همه چیو درست میکنه یکم صبور باش انشالله بهترش براتون جور شه شرایط همه سخت شده مجبوریم ادامه بدیم 

عزیزدلم میدونم چقدر سخته زمان همه چیو درست میکنه یکم صبور باش انشالله بهترش براتون جور شه شرایط همه ...

نمیدونم باید چیکار کنیم که از تورم عقب نمونیم هرچی صبر میکنیم بدتر میشه ، تا پارسال میتونستیم خونه رو عوض کنیم الان نمیشه ، خونه ما خیلی کوچیکه یکم بزرگترش خیلی گرونه اون پس اندازمونم موندم چیکار کنم ارزشش حفظ بشه

متاهل هستم
نمیدونم باید چیکار کنیم که از تورم عقب نمونیم هرچی صبر میکنیم بدتر میشه ، تا پارسال میتونستیم خونه ر ...

درسته واقن ولی حتما پولتون سرمایه گذاری درست بکنید تا افزایش پیدا کنه تا موقعی ک به امید خدا بتونید خونه بزرگتر بخرید اونم بستگی به خودتون داره که ملکی چیزی بخرید مثلا زمین طلا بخرید بذارید بانک و...